6.1 açık bir renk değildir ki amaMerhaba . Yeni üye oldum ve üç haftadır üzerinde düşüne düşüne çıldırdıgım bir konu var yardım edermisiniz lütfen ? Her zamanki gibi cok kararsızım.
Bende kuaför magdurlarındanım saçım suan 7.1 - 7.0 tonlarında ve ben 6.1 ile boyayacagım . Aslında inoa kullanmak istiyorum ama inoada 6.1 in katalog rengi bana cok açık geldi . Majirel 6.1 ise ona göre koyu renk ve istedigim gibi . Ama kalite olarak inoadanda vazgecmek istemiyorum . Bu markalardan kullanmış olanlar yardım edebilirmi ? Arasında cok kalite farkı varmı ?
Majirel de olur ama ben majireli daha çok 8+ üstü renkler için tavsiye ediyorum özellikle majiblonde serisi sarı saçlar için harikalar yaratıyor.Kataloga aldandım ne yazıkkiİnoanın rengi katalogda çok acık gelince oksidanı ile birlikte majirel sipariş ettim daha elime ulasmadı ama . Majireldede yakalayamazsam istedigim tonu artık inoada denerim şansımı . Teşekkür ederim yardımınız için
Öyle oldugunu bilseydim inoa tercih ederdim zaten inoa istiyordum cevremde kullanıpta memnun olan çoktu ama dedigim gibi katalogdaki renge aldandım şuan fena pişman oldum
Teşekkür ederim . Bu konuyla ilgili cok yazı okumustum o yüzden tedbirimi alıp oksidanıyla oksidan ölçüm kabıyla felan beraber aldım inşallah yapabilirim orası ayrı
Diğer boyalardan bir farkı yok, gayet iyi yaparsın emin ol.
Bu arada birine cevap yazacağın zaman alıntı yaparsan iyi olur çünkü bazen bu şekilde gözden kaçırıyoruz.
şu anda saçınızda kızıl yansımalar varsa küllü tonlarla boyamanız gerekir yoksa kızıllık kapanmaz,eğer yoksa inoanın ana tonlarından(5.0 gibi) boyayabilirsinizArkadaşlar merhaba,
Saçımı ilk defa kendim boyayacağım ve loreal inoa satın almayı düşünüyorum. Renk konusunda kararsız kaldım. Daha önce yurtdışında olduğum dönemde saçımı boyayan bir arkadaşım vardı, o fotoğraflarıma bakıp 4 ile 5 alıp karıştır dedi ama anladığım kadarıyla Inoa'da zaten ara tonlar var. Bana ne tavsiye edersiniz? Kızıl ya da turuncu ışıltıları çok sevmiyorum. Daha doğal, duru bir ton istiyorum.
gingerellaa çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Sizce evde boyamak kuaförde boyatmaktan çok daha ekonomik olur mu? Yoksa evde boyattığınız değmez, 30-40 lira daha ver git kuaförde boyat mı dersiniz?şu anda saçınızda kızıl yansımalar varsa küllü tonlarla boyamanız gerekir yoksa kızıllık kapanmaz,eğer yoksa inoanın ana tonlarından(5.0 gibi) boyayabilirsiniz
ilk boyanız pahalıya gelebilir çünkü kaliteli boyaların oksidanları büyük boy olarak satılıyor fiyatları 30 tl civarı boyada 20 desek ilk boya 50 liraya gelir ama daha sonraları sadece boya alırsınız çünkü oksidan yeterli gelecektir ama güvenebileceğiniz iyi bir kuaförünüz varsa ona boyatın uğraşmamış olursunuz ama ben kuaförde renk istediğim gibi olmadığından evde boyuyorumgingerellaa çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Sizce evde boyamak kuaförde boyatmaktan çok daha ekonomik olur mu? Yoksa evde boyattığınız değmez, 30-40 lira daha ver git kuaförde boyat mı dersiniz?
ilk boyanız pahalıya gelebilir çünkü kaliteli boyaların oksidanları büyük boy olarak satılıyor fiyatları 30 tl civarı boyada 20 desek ilk boya 50 liraya gelir ama daha sonraları sadece boya alırsınız çünkü oksidan yeterli gelecektir ama güvenebileceğiniz iyi bir kuaförünüz varsa ona boyatın uğraşmamış olursunuz ama ben kuaförde renk istediğim gibi olmadığından evde boyuyorum
Rica ederim umarim istediginiz sonuca ulasirsinizBenim de kuaförümle ilgili iki şikayetim var, biri istediğim rengi yapmaması/yapamaması :) ikincisi de boya sonrası ikazıma rağmen saçımı çok sert yıkaması, saç derim hassas. O da maalesef özenmiyor. Bir de üstüm başım boya oluyor genelde. Eski kıyafetlerle gitmek zorunda kalıyorum kuaföre. O yüzden dediğiniz gibi bir kere baştan yatırım yapıp kendim boyayayım daha iyi. Inoa alacağım. Bana bol şans dileyin :)
Yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Gününüz güzel geçsin