• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnnovita ovulasyon testi !!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lemanyakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
13
2
36
33
Selam kızlar.Eşimle 2 aydır çocuk denemelerine başladık.İlk ay olmayınca ovulasyon takibi yapmak istedim ve gg den innovita siparişi verdim baya uygundu fiyatı.Adet bitiminden itibaren yaptım ama T bölgesi C kadar hiç koyu olmadı.Yumurtlama günümde geldi akıntıdan farkettim ama koyuluk yine yoktu.Kullanan var mıdır bu testi.Yada böyle koyuluk görmeyip doktora gitmiş olan var mıdır ne dediler bana bi yardımcı olun lütfen

Ben varim canim. Usg takibiyle birlikte ovu testide yapoyordum. Oyle kopkoyu olmasi gerekiyorya hic olmadi hep bi tik daha koyulasacak diye beklerken ertesi gun siliklesmege basladi. Doktora gittim yunurtan catlamis bitmis dedi. Akinti flnda olmayinca hicbisi anlamadim. Hamileyim cok sukur. Bazen herkeste oyle kopkoyu olmuyor hormondanmi testtenmi bilemedim. Herkeste ayni renk gorunce ben benimkide oyle olacak sanmistim :)

Ben varim canim. Usg takibiyle birlikte ovu testide yapoyordum. Oyle kopkoyu olmasi gerekiyorya hic olmadi hep bi tik daha koyulasacak diye beklerken ertesi gun siliklesmege basladi. Doktora gittim yunurtan catlamis bitmis dedi. Akinti flnda olmayinca hicbisi anlamadim. Hamileyim cok sukur. Bazen herkeste oyle kopkoyu olmuyor hormondanmi testtenmi bilemedim. Herkeste ayni renk gorunce ben benimkide oyle olacak sanmistim :)
İçime su serptin valla çok teşekkür ederim bende sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım

Canım ben innovita kullanmadım ama laboquick de aynı şeyi yaşadım. İlk kullandığımda günden güne koyulaşma oldu ama hiç bi zaman ikisi aynı koyulukta olmadı. Ondan sonraki ay predictorun ovulasyon testiyle laboquick i eş zamanlı kullandım. Laboquick ucuz olduğu için şüphelenmiştim. Laboquickin en koyu gösterdiği zaman predictorünkinde iki çizgiyi aynı koyulukta gördüm.

İnşallah canım testi kullandığım ay yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi doktor demiştin ya o ay mı hamile kaldın ?
Evet canim ekimde kaldim. Ben olurda doktor kontrolune gidemezsem diye testte yapmaya basladim eylul ayindan arta kalan testlerdi zaten supheli durum olunca doktorda bi baksin istedim. Ve 3 gun once varolan yumurtam yoktu catlamis dedi.

Evet canim ekimde kaldim. Ben olurda doktor kontrolune gidemezsem diye testte yapmaya basladim eylul ayindan arta kalan testlerdi zaten supheli durum olunca doktorda bi baksin istedim. Ve 3 gun once varolan yumurtam yoktu catlamis dedi.
Çoook teşekkür ederim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım ben innovita kullanmadım ama laboquick de aynı şeyi yaşadım. İlk kullandığımda günden güne koyulaşma oldu ama hiç bi zaman ikisi aynı koyulukta olmadı. Ondan sonraki ay predictorun ovulasyon testiyle laboquick i eş zamanlı kullandım. Laboquick ucuz olduğu için şüphelenmiştim. Laboquickin en koyu gösterdiği zaman predictorünkinde iki çizgiyi aynı koyulukta gördüm.
Bu ay hamile kalmamış olursam bende Farklı markaya geçerim artık :(

ilk gebeliğimde benim de tam pik olmadı hiç
ben sadece en koyu olana göre hesapladım hamile kaldım
ama malesef düşükle sonuçlandı

ilk gebeliğimde benim de tam pik olmadı hiç
ben sadece en koyu olana göre hesapladım hamile kaldım
ama malesef düşükle sonuçlandı
Rabbim en iyisini biliyor canım bende öyle teselli ediyorum kendimi üzülme inşallah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın

Rabbim en iyisini biliyor canım bende öyle teselli ediyorum kendimi üzülme inşallah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın

amin canım benim Allah razı olsun
Rabbim gönlümüze göre versin inşşallah

Selam Arkadaşlar;

bende dün ovulasyon takibi yapmaya başladım ve dün 14. günümdü. Dün laboquick ovulasyon testi ile yaptım silik çizgi çıktı ama silik olmasına rağmen baya belirgindi. Bugün İnnovita marka ile yaptım baya silik bir renk çıktı. Nedemek oluyor sizce ? Yumurtlamam geçmiş olabilir mi ya da henüz başlamamış ?

Teşekkürler

B
Selam Arkadaşlar;

bende dün ovulasyon takibi yapmaya başladım ve dün 14. günümdü. Dün laboquick ovulasyon testi ile yaptım silik çizgi çıktı ama silik olmasına rağmen baya belirgindi. Bugün İnnovita marka ile yaptım baya silik bir renk çıktı. Nedemek oluyor sizce ? Yumurtlamam geçmiş olabilir mi ya da henüz başlamamış ?

Teşekkürler
canım ben 3 gün önce labioquickle yakaladım çift çizgiyi yapmaya devam et sen testi

B

canım ben 3 gün önce labioquickle yakaladım çift çizgiyi yapmaya devam et sen testi
Merhaba Canım;
yılbaşı falan derken kaldı hep test dün yapamadım unuttum. Ama bugün kasıklarımda çok sancı var ateşimde baya düşmüş bu sabah ölçtüm aşağıda tablo. Sanırım bugün çatlayacaklar öğleden sonra ovulasyon testini tekrarlicam bakalım.

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3
28/12/2017 13. gün 36,3
29/12/2017 14. gün 36,1
30/12/2017 15. gün 36,3
31/12/2017 16. gün 36,4
01/01/2018 17. gün 36,3
02/01/2018 18. gün 35,9

Selam Arkadaşlar;

Ovulasyon testini yaptım ekliyorum resimleri. Sizce çatlamış mı pozitif mi ? Çalışmalara başlamalı mıyız ?

Eklentiler

• IMG_7704.jpg
    IMG_7704.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 937
  • IMG_7707.jpg
    IMG_7707.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 652
  • IMG_7709.jpg
    IMG_7709.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 575
  • IMG_7713.jpg
    IMG_7713.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 552
  • IMG_7714.jpg
    IMG_7714.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 634
  • IMG_7718.jpg
    IMG_7718.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 621
Selam Arkadaşlar;

Ovulasyon testini yaptım ekliyorum resimleri. Sizce çatlamış mı pozitif mi ? Çalışmalara başlamalı mıyız ?
Evet canım bence çatlamak üzere zaten çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde çatlrmış yumurta bu bi kaç günü değerlendir :)

Evet canım bence çatlamak üzere zaten çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat içinde çatlrmış yumurta bu bi kaç günü değerlendir :)
canım çok teşekkür ederim yorumun için ayyyy hadi inşallah tutar yaa 2 gün ozaman değerlendirmek lazım

canlar,
ya ben şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım. ekliyorum eke. çatlamış sanırım.
ama endişhelendim dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?

Eklentiler

• 04-01-2018.jpg
    04-01-2018.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 892
Back