- 30 Ocak 2024
- 38
- 24
- 3
- 31
- Konu Sahibi tugbisburada
-
Kızlar sat 3 gün gecikmeli oldı ve normalde beş gün süren adetim 1.5 gün sürdü .üzerinden bir hafta geçti dün dayanamadım akşam test yaptım .İlk beş dk çıkmadı sonra etrafı toplamaya girdim böyle olmuş .Sizde kuruma çizgisi mi yarın test vercem sağlık ocağına.Eşim de gördü çok sevindi çıkmazsa çok üzülceğiz nolur dua edin hamile olayım
bozuk gibi test canımSizce bu kuruma çizgisi mi kızlar ben bilemiyorum da yaklaşık 40 dakika sonra fark ettim . İlk yaptığım da resimde görüldüğü gibi kırmızıydı ikinci taraf komple
Sabah tekrar yaparım ve kan vermeye giderim hayırlısı olsun inşallahbozuk gibi test canım
keşke özele gitseydin kuzum 1 saate çıkardı sonuçTest verdim yarın çıkacak dua edin nolur kızlar çıksın
Özelde ücretler 800 TL olmuş şok oldumkeşke özele gitseydin kuzum 1 saate çıkardı sonuçişin yoksa sabahı sabah edersin sen şimdi bence hamilesin inşallah bebişin seninledir
neee ben gece 120₺ verdim hangi şehirdesiniz ki?Özelde ücretler 800 TL olmuş şok oldum
Hadi yaa bu kadar da fark olmaz herhalde bende kocaeli deyim sadece bir özel hastaneye sordum acaba onda mı öyle bilemedimneee ben gece 120₺ verdim hangi şehirdesiniz ki?
Canım sonucun ne çıktıKızlar sat 3 gün gecikmeli oldı ve normalde beş gün süren adetim 1.5 gün sürdü .üzerinden bir hafta geçti dün dayanamadım akşam test yaptım .İlk beş dk çıkmadı sonra etrafı toplamaya girdim böyle olmuş .Sizde kuruma çizgisi mi yarın test vercem sağlık ocağına.Eşim de gördü çok sevindi çıkmazsa çok üzülceğiz nolur dua edin hamile olayım
ondandır kuzum bir kaç hastaneye daha sorsaydın keşke o ultra pahalı bir hastaneymiş benceHadi yaa bu kadar da fark olmaz herhalde bende kocaeli deyim sadece bir özel hastaneye sordum acaba onda mı öyle bilemedim
İstanbulda ultra pahalı bi hastanede hemşireyim burda 1600 tl beta hcgondandır kuzum bir kaç hastaneye daha sorsaydın keşke o ultra pahalı bir hastaneymiş bence
aman yarabbiiiİstanbulda ultra pahalı bi hastanede hemşireyim burda 1600 tl beta hcg
Tugbis test sonucunu merak ediyoruzzzTest verdim yarın çıkacak dua edin nolur kızlar çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?