İnnovita gebelik testi

ozceren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
83
13
24
Kızlar innovita gebelik testi hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi. Test hassas mıdır yoksa yalancı pozitif mi veriyor bilemiyorum. Testi adete 3 gün kala yaptım,bu şekilde çıktı.Belirtilerimde var. Testin instagram sayfasına yazdım, bu negatif dedi ama instagram sayfalarında bundan daha silik olup pozitif diye paylaştıkları fotoğraflar var kafam karıştı. Adetim pazar günü, adet olmazsam kan vereceğim zaten, ama bilgisi olan yaşayan var mı, varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız

Benimde bu marka testte gölge çıkmıştı böyle ama bende negatif diyorlar buna diye dikkate almadım

Eklentiler

• IMG_1527.jpeg
    246,9 KB · Görüntüleme: 50
Benimde bu marka testte gölge çıkmıştı böyle ama bende negatif diyorlar buna diye dikkate almadım
Bu da başka marka testim kaset test ama bu

Eklentiler

• IMG_1596.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1590.jpeg
    182,4 KB · Görüntüleme: 47
Benim ilk 5 dakika içinde çıkınca ve pembelik olunca acaba dedim, instagram sayfalarında başka birinin daha silik testi olup kan testine göre pozitif olan fotoğrafı görünce o fotoğrafıda onlara attım,pozitif olmasına rağmen negatif dediler

Canım sen başka bi marka testle denesene senin baya pembe bence hamilsin

Canım sen başka bi marka testle denesene senin baya pembe bence hamilsin
Bi tane kaset test vardı evde yaptım, başta birşey çıkmadı sonradan çok silik bir hayalet çizgi çıktı ama kuruma çizgisi muhtemelen, kaset test gecikmeden sonra daha çok doğru sonuç veriyor ya o yüzden adet günümü bekliyorum. Zaten doktorlar beli kesin olması için adetin 1 hafta 10 gün geçsin diyorlar ama işte bu heyecan sabırsızlıkla bekleyemiyoruz

Aynen canım insan bir an önce öğrenmel istiyor

Biraz erken yapmışsın sende , bence adetine yakın tekrarla şuan olsada çıkmaz diye düşünüyorum, birde erken gebelik testleri çok yanıltıyor diyorlar. Bana aile hekimim, negatif çıksa bile adet geçikince kanda bakalım çünkü bazen idrarda göremeyebilirsin dedi

Aynen canım ben ovulaayon testi yaptım bu ay son 3 gündür sürekli pik çıkıyor ondan biraz şüphelenip gebelik testi yapmıştım

Aynen canım ben ovulaayon testi yaptım bu ay son 3 gündür sürekli pik çıkıyor ondan biraz şüphelenip gebelik testi yapmıştım
Hamile olanların ovülasyon testleri pik çıkıyormuş diye duydum,inşallah seninde öyledir. Kaset testinde silik bir çizgi gördüm senin ama biraz bekleyip tekrarla testi bence. Bende ovülasyon testine başladım ilk ayım bu ay, belirtilerimde var 23 kasımdı yumurtlama inşallah tutmuştur .

Ay inşallah canım sürekli pik çıkıyor ovulasyın testleri o benim aklımı karıştırdı

Ay inşallah canım sürekli pik çıkıyor ovulasyın testleri o
Bak canım bu testi bugün yaptım kaset test ama akşam yaptım az önce ilk idrar vs değil yani

Eklentiler

• IMG_1596.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1592.jpeg
    157,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1594.jpeg
    151,6 KB · Görüntüleme: 37
Kameradan dolayı ben birşey göremedim canım ama sen çıplak gözle görüyorsundur,kaset test bildiğim kadarıyla olsa bile bu kadar erken doğru sonuç vermez varsa bile negatif çıkabilir, adetin yaklaşınca hatta gecikince kan ver kesin sonuç olur ama günlerdir pik çıkıyorsa bence hamile olabilirsin canım ben öyle düşünüyorum

Aynen canım bekliyorum bakalım hakkında hayırlısı

Merhaba sunucunuz nedir acaba. Benim 5 gün var çook silik bir çizgi var. Kuruma mı değil mi anlayamıyorum

Eklentiler

• IMG_20241208_122856.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba sunucunuz nedir acaba. Benim 5 gün var çook silik bir çizgi var. Kuruma mı değil mi anlayamıyorum
Bugün adet günüm, 4 farklı test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı en son dün başka marka bir test yaptım negatif çıktı.Test yapmayı düşünmüyorum erken gebelik testleri yanıltıyor çünkü. Eğer adet olmazsam hafta içi kan vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…