- 5 Eylül 2020
- 42
- 24
- 27
-
- Konu Sahibi kiiirpapatyasiii
Eğer beklemediyse test büyük ihtimalle bebek varMerhaba hanımlar 4 Temmuz yumurtlama 6 Temmuz da çatlama oldu yani yumurtlamanın 9. Günü sabah test yaptım ama çizgi çıkmamıştı 1 saat önce testi tekrarladım ve ilk 5 dakika da bu şekilde çıktı sabah tekrarlayacağım ama bu şekilde olup pozitif olan oldu mu yoksa negatif midir?
İlk 5 dakika da oluştuEğer beklemediyse test büyük ihtimalle bebek var
Eğer beklemediyse test büyük ihtimalle bebek var
var gibi bana da dua edin lütfenEki Görüntüle 3464910
Bu da beklemiş hali şuan
İnşallahvar gibi bana da dua edin lütfen
amiiinn Allah razı olsun ben de yarın kan vereceğim inşaAllah haberleşelimİnşallahRabbim katından hayırlı salih bir evlat nasip etsin tez vakitte inşallah
İnşallah güzel haberler alırız ikimizdeamiiinn Allah razı olsun ben de yarın kan vereceğim inşaAllah haberleşelim
Var evetEki Görüntüle 3464910
Bu da beklemiş hali şuan
Var evettekrarla koyulaşmasını takip et canım
Ama daha 10 gün büyük yumurtlamadan sonra istersen başka bir testle dene ben güvenmiyorum bu testlereEki Görüntüle 3465049
Sabah da bu şekilde çıktı testin kendisinde hafif katlanma var ama kontrol çizgisi olması gereken yerde yine gözle görünür silik ama nedense hiç emin olamıyorum maalesef birde sayfaya sordum negatif demişti dün akşamkine
Evet bende güvenemiyorum maalesef başka bir marka ile tekrarlayacağımAma daha 10 gün büyük yumurtlamadan sonra istersen başka bir testle dene ben güvenmiyorum bu testlere
Evet bende güvenemiyorum maalesef başka bir marka ile tekrarlayacağım
Evet bende güvenemiyorum maalesef başka bir marka ile tekrarlayacağım
İnşallah canım hayırlısı ileHaber ver bana da inşallah gönlünce olur canım mutlu haberi bekliyorum
Benimde yarın adet günüm bi kaç gün önce silik silik çıktı hep ama koyulaşma olmadı bu gün bende yapmadım bugün yada yarın adet olmam lazım beklemedeyim belirti var mı sendeİnşallah canım hayırlısı ile
Pek bir belirti yok canım ilk gebeliğimde çok emindim hamile olduğuma aşırı kasık ağrım vardı mide bulantım baş dönmem o sebeple de şuan pek ihtimal veremiyorum ama her gebelik de farklı olur diyorlar hiç bilmiyorum o yüzdenBenimde yarın adet günüm bi kaç gün önce silik silik çıktı hep ama koyulaşma olmadı bu gün bende yapmadım bugün yada yarın adet olmam lazım beklemedeyim belirti var mı sende
Belirtilerim vardı benimde 2 gündür azaldı ama az önce adet gelmeden hemen önce bi bel ağrısı kasık ağrısı olur ardından hemen sökülür gelir ya öyle oldu koştum lavaboya bişey yok şuan o ağrımda hafifledi anlam veremedim bendePek bir belirti yok canım ilk gebeliğimde çok emindim hamile olduğuma aşırı kasık ağrım vardı mide bulantım baş dönmem o sebeple de şuan pek ihtimal veremiyorum ama her gebelik de farklı olur diyorlar hiç bilmiyorum o yüzden
İnşallah vardır canım bugün de olmazsan tekrarla inşallah vardır seninledir bebişBelirtilerim vardı benimde 2 gündür azaldı ama az önce adet gelmeden hemen önce bi bel ağrısı kasık ağrısı olur ardından hemen sökülür gelir ya öyle oldu koştum lavaboya bişey yok şuan o ağrımda hafifledi anlam veremedim bende
Ne yaptın canım verdin mi kanamiiinn Allah razı olsun ben de yarın kan vereceğim inşaAllah haberleşelim