innova

lavinya85

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
148
5
39
slm arkadaşlar dün garnierin gözaltı rollonuna bakmak için watsons a girmiştim fakat satıcı kız innovanın gözaltı kremini önerdi bi deniyim dedim sonrada burnumdaki hafif siyah noktalar için jel ve nemlendirici verdi onlarda innovanın.konuştuda konuştu ikna etti resmen beni. iki gündür kullanıyorum fakat bugün annem yüzüne nolmuş dedi böle ufak ufak yüzlerce pütür oluşmuş ve regl zamanlarımda alnımda oluşan sivilceler harici cildimde hiç bi sorun olmaz şimdi sürmeye devam etmeye korkuyorum acaba daha kötü yaparmı yoksa ilk zamanlarda normalmi bide geri götürsem değiştirme felan olurmu o kadarda para verdim ufacık şeylere yüzüme pek bişi sürmediğimden bilgimde yok eğer bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar:gitme:

slm arkadaşlar dün garnierin gözaltı rollonuna bakmak için watsons a girmiştim fakat satıcı kız innovanın gözaltı kremini önerdi bi deniyim dedim sonrada burnumdaki hafif siyah noktalar için jel ve nemlendirici verdi onlarda innovanın.konuştuda konuştu ikna etti resmen beni. iki gündür kullanıyorum fakat bugün annem yüzüne nolmuş dedi böle ufak ufak yüzlerce pütür oluşmuş ve regl zamanlarımda alnımda oluşan sivilceler harici cildimde hiç bi sorun olmaz şimdi sürmeye devam etmeye korkuyorum acaba daha kötü yaparmı yoksa ilk zamanlarda normalmi bide geri götürsem değiştirme felan olurmu o kadarda para verdim ufacık şeylere yüzüme pek bişi sürmediğimden bilgimde yok eğer bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar:gitme:

bende bi kere öyle bi satıcı kıza aldanıp innova ürünü aldım bana pek etki yapmadı ama ablamın cildini tek kelimeyle mahvetmişti innova tavsiye eden kozmetikçilere karşı çok tepkiliyim artık.umarım sana iyi gelir çünkü en iyi ürün bile bazılarına iyi gelmeyebilir.innovayı bir daha asla almam ama yaşadığım tecrübeden dolayı

ya o satıcılara bende inanmayanlardanım artık.Geçen ürünlere bakınıyorum kız hemen geldi yanıma işte ne istersiniz falan.Dedim valla yanağımdaki şu lekeler için ne önerirsiniz.Sea beauty nin ölü deriyi atmak için bi ürününü gösterdi bu şöyle iyi böyle iyi sizin ihtiyacınız olan şey falan.DEdim şimdi alamam biraz pahalı.Bi araştırıyım sonra bakarım.Ozaman siz araştırana kadar innovanın kil maskesini verelim oda çok iyi bi ürün kullanın.Yani şunu verelim,o olmadı bunu verelim.Satış yapmak tek dertleri.Size iyi gelip gelmiyeceği umurlarında bile değil.Dikkat ettiyseniz hep önce en pahalı ürünü tavsiye ederler,sonra en ucuza kadar gider ve hepsine çok iyi ürün diyorlar.

evet haklısınız dilleriyle resmen seni etkisi altına alıyolar halbuki kolay kolay kanmam ama nasıl olduysa inandım inş bi yan etkisi olmaz öle kötü .gerçi küçük küçük pütürler oldu sanki cildimde ama off :KK43:

innova benden de veto yedi bir daha asla almam. watsonsdakiler hep beni de kandırıyor. en son city cream ve yüz yıkama jelini kullandım. yüzüm tanınmayacak hale geldi. şimdi estee lauder kullanıyorum. ilk zamanlar ondan da memnundum ama şimdi o da yüzümü bozmaya başladı. lisede hiçbir şey sürmezdim cidden yüzüm bebek gibiydi. en iyisi hiç uğraşmamak sanırım. :)

bence hem ucuz hemde etkili olan kil ve mısır unu maskesi eğer cildiniz yağlıysa yaz günlerinde maskeye birazda limon sıkın cildi çok güzel yapıyo.okadar para vermeye dahi değmez.siyah noktaları yüzdeki gözenekleri açıyo

innova çok kötü bi marka. zorla satıyolar içinde çok sayıda zararlı kimyasal oldugunu öğrendim. bi ara bende tonik almıştım hep sivilce yapmıştı tertemiz cildimde. hemde çok pahalı diğerlerine göre :eek:klava:

innova benden de veto yedi bir daha asla almam. watsonsdakiler hep beni de kandırıyor. en son city cream ve yüz yıkama jelini kullandım. yüzüm tanınmayacak hale geldi. şimdi estee lauder kullanıyorum. ilk zamanlar ondan da memnundum ama şimdi o da yüzümü bozmaya başladı. lisede hiçbir şey sürmezdim cidden yüzüm bebek gibiydi. en iyisi hiç uğraşmamak sanırım. :)

evet kesinlikle uğraşmamak sanırım en iyisi bende artık ısrarlara kanmıyorum kozmetiğe hiç para vermeyen ben satıcının gazıyla 150 küsur para saydım dahada sondur emin olmadan aldıramazlar daha bişi

bence hem ucuz hemde etkili olan kil ve mısır unu maskesi eğer cildiniz yağlıysa yaz günlerinde maskeye birazda limon sıkın cildi çok güzel yapıyo.okadar para vermeye dahi değmez.siyah noktaları yüzdeki gözenekleri açıyo

hımm haklısınız en güzeli doğal olanı ama doğru cilde uyanı bulmak lazım ondada .bi kere yüzüme bişiler sürmüştüm hiç yaramadı ne zaman cildimle oynasam bozulur.

innova çok kötü bi marka. zorla satıyolar içinde çok sayıda zararlı kimyasal oldugunu öğrendim. bi ara bende tonik almıştım hep sivilce yapmıştı tertemiz cildimde. hemde çok pahalı diğerlerine göre :eek:klava:

bilemiyorum ama satıştan komisyon alıyo olabilirler çünkü aşırı bi ısrar var ama ders oldu dahada kanmam:)aynn bendede sizin gibi oldu küçük küçük sivilceler allahtan geçtiler kullanmayı bırakınca ve kesinlikle pahalı ben kozmetik ürünlerine çok para vermem o gün öle bir aldım eve geldim diğer markalara bi baktım daha uygun çoğu hemde daha iyileri

evet innova iğrenç bir marka.benim yüzümde hiç çıkmayan değişik yağ bezeleri çıkardı.hemen geri iade ettim.2 hafta sonra paramı aldım kaydirigubbakcemile3
çok iyi oldu zorla sattılar.
ama hakkını yemiyim maskesi güzel.diğerleri 5 para etmez.
ben artık dermokozmetiğe döndüm:dance:
çok süper

evet innova iğrenç bir marka.benim yüzümde hiç çıkmayan değişik yağ bezeleri çıkardı.hemen geri iade ettim.2 hafta sonra paramı aldım kaydirigubbakcemile3
çok iyi oldu zorla sattılar.
ama hakkını yemiyim maskesi güzel.diğerleri 5 para etmez.
ben artık dermokozmetiğe döndüm:dance:
çok süper

ne güzell paranızı geri alabilmişiniz ben her zaman gitmediğim evimden uzak bi yerden almıştım o yüzden geride götürememiştim ölece duruyo malesef bende maskesinin güzel olduğunu duydum o bari bi işe yarasın:)

inş.işe yarar.ama ben bidahakine dermokil alıcam.en azından %100 doğal.innovanın içeriği belli değil.artık içeriğini bilmediğim hiç bişeyi yüzüme sürmem:eek:klava:

innova bana hiç mi hiç ii gelmedi daha da arttırdı sivilcelerimi tavsiye etmiyorum arkadaşlarkötükedihüso

kızlar nedir bu satıcıların innova ısrarı acaba, ben de dermokil maske alcakken kız zorla innovayı sattı bana, halbuki dermokil daha pahalıydı,innovanın maskesinden memnun kaldım ama cidden komisyon mu alıyolar acaba, kız ısrar etti, sürekli gelmek zorunda kalmayın 4-5 tane alın diye; Allah Allah şimdi benim de kafam karıştı hee:nazar:

X