Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 1 ay içinde yüzümdeki sivilce lekelerinden siyah noktalardan ve göz altı sorunlarımdan kurtulmak istiyorum :(( hangisini önerirsiniz... innova mı clinique mi?? yoksa farklı bi markaa mı???
ben innova köpük temizleyicisini ve nemlendiricisini kullanıyorum. bir süredir yüzüme hiçbişey sürmedim arada sütle siliyorum salatalık suyu ile siliyorum inanın cildim daha güzelleşti. bol su içmeninde etkisi var. bence bu ürünler cildi yıpratıyor.
innova kullanırken memnundum yani olumsuz bir etkisini görmedim ama olumlu bir etkisini de görmedim.
Tabii ki clinique! Innovanın şimdiye kadar kullandığım hiçbir ürününden memnun kalmadım. Hep bir şans verdim, hep hüsran. Clinique çok daha kaliteli bir marka.
arkadaşlar 1 ay içinde yüzümdeki sivilce lekelerinden siyah noktalardan ve göz altı sorunlarımdan kurtulmak istiyorum :(( hangisini önerirsiniz... innova mı clinique mi?? yoksa farklı bi markaa mı???
Valla innova benim çooook memnun kaldığım dewamlı kullandıım bi marka. Bi de çok daha ekonomik. Bu zamanda cebimizide düşünmemiz lazım kızlar. bu arada innova ürünlerini lancome üreticisi üretiyormuş. formülleri falan aynıymış yani. gayet kaliteli bi marka
Valla innova benim çooook memnun kaldığım dewamlı kullandıım bi marka. Bi de çok daha ekonomik. Bu zamanda cebimizide düşünmemiz lazım kızlar. bu arada innova ürünlerini lancome üreticisi üretiyormuş. formülleri falan aynıymış yani. gayet kaliteli bi marka