Göz Çevresi Bakımı Innova Gel Contour Plus

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
Kızlar yaklaşık 2 aydır Innova Gel Contour Plus kullanıyorum yaşım 21 ama göz çevremde ince kırışıklıklar, mor halkalar, beyaz tanecikler (sanırım yağ bezeleri) var.. 2 ay önce watson dan aldım göz çevrem için önerdi ordaki görevli bayan.. Hergün günde iki kere kullanıyorum akşamları makyajımı temizledikten sonra ve sabah yüzümü yıkadıktan sonra.. Geçenlerde yine watson a pudra almaya gittim birde dedim göz altı kapatıcısı alsam bu beyaz taneciklerden kurtulurmuyum diye.. Deborah ın ürünlerini çok beğeniyorum göz altı için lipstick şeklinde olan kapatıcısını denedim göz altım pürüzlü pul pul durdu.. kızlar diyor ay çok hoş oldu felan ben dedim bune böyle bence hiç güzel durmadı ince çizgiler dahada belli oldu dedim.. Göz çevreniz çok nemsiz krem kullanmıyorsunuz sanırım dedi bilmiyorumkismile Innovanın kremini kullanıyorum ben 2 aydır nasıl olur nemsiz kalır dedim :1no2: Hiçbirşey söylemediler.. sessiz kaldılar bende sadece pudra alıp çıktım.. ama şimdi kafam karıştı kızlar gerçekten krem işe yaramamış olabilirmi yoksa benim uygulamammı yanlış?.. :bbo: :sinifsinif:
Siz nasıl sürüyorsunuz kremi ben ufak ufak noktacıklar halinde 5 noktacık sürüyorum göz altına sonra parmağım ile yaydırıp sağa sola doğru sonra iki parmak ucumla ufak vuruşlar yaparak yediriyorum..

Son düzenleme:
canım bence krem bu yaşta kullanma derm bnde 20 yaşındayım cildim kuru ama göz altıma krem kullanmıyorum..

nemlenmesi için sana şunu önerebilirim normal süt soğuk bir şekilde pamuğa dök gözlerine koy 10 dk dursun sonra soğuk suyla yıka bnm göz altlarımı yumuşacık yapıyor hergün veya bir gün arayla yapabilirsin bu siteden öğrendim bnde :KK66:

X