amin canım 90 ya da 97 okusan da oluraaynaa duami aldim canim okumaya basladim allahimm tez vakiyli siradaki arkadasimiza hayirmi evlat lar nasip etsin
listeyi kapat en iyisi karışmasın daha fazlaarkadaşlar yeni bir arkadaş aramıza aldık onun için tekrar 90 okuyabilirsiniz sırası gelen de 97 okuyacak bu iş bayağı karışık oluyor ama artık hayırlısı bir kişi ayrılınca işler karıştı ne yazık ki hayırlısı bakalım 90 ya da 97 okuyun farketmez diyorum artık duanın fazlasından zarar gelmez haklarınızı da helal edin
tamam canimmm..okudugunda haber veririmgün içerisinde akşama ya da en geç geceye kadar bildirirsen sevinirim sıra kimdeyse onun adına niyet edip okumaya başlarsın ben gün içinde ve gece listeyi toparlıyorum
yok daha başka kimseyi alamam çok karışıyor o zamanlisteyi kapat en iyisi karışmasın daha fazla
tamam canım akşama kadar bildirirsen sevinirim ben gece 10-11 gibi girer düzenlerim listeyitamam canimmm..okudugunda haber veririm
Arkadaşımız için 97 Aldım canım Allah kabul etsinİnne rabbeke hüveI hallâkul alim. (Hicr, 15/81)
Anlamı :Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir demektir.
dyg_brk
arkadaşımız için okuyoruz. ALLAH (C.C) hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam salih ve saliha akıllı uslu evlatlar nasip eder ona inş amin.
1.aaynaa=========>
2.damla_22=======> 90
3.dyg_brk=========>103
4.betul8516========>97
5.ecrin87=========>
6.Frdaa===========>
7.agustos72========>97
8.Veson===========>97
9.btlsrdr==========>97
10.Nara87==========>90
11.sydhtn==========>
12.sngl35===========>
13.perikız91 =========>
evet okuyabiliyorsun eline Kuran almadığın taktirde okursunkızlar merhaba hepinize iyi hafta sonları diliyorum ben bugün adet oldum bu duayı okuyabiliyor muyum ?
tamam canım ALLAH RAZI OLSUNaaynaa canim haklisin yavas ilerliyoruz bencede ben 105okudum bugun ama gec bildirmek zorunda kaldim canim.hakkini helal et yarinki arkadas icinde okuycam simdi sen ekle isdersen 100 okuyorum onada
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?