• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi İnmemiş Testise Bağlı Azospermi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benimde eşimde inmemiş testis azospermi var ayrıca varikoselde çıktı pazartesi ameliyat olacak sonrasında tüp bebek deneyeceğiz siz hangi kürleri denediniz özel msj atmaya çalıştım ama izin verilmedi bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba ,başlığı görünce bende yazmak istedim.benim eşimde inmemiş testiste bağlı azosperm hastası,9 yaşlarında indirilmiş yerine.üç kez m.tese oldu,ilkte sperm çıktı ama Tüpbebek tutmadı.İncir,nohut kürleri,iyonik sular,Bitkiseller,takviyeler,hormon ilaçları derken bizde ne duyduysak yaptık ama neticeye ulaşamadık.kısa bir aradan sonra doğal beslenme ,elma sirkesi,havuç suyu,çörek otu yağı ve S9 macun kullandık,spermiyogram testlerinde immotil ve motil çıkışlarınız başladı.iki seneye yakın test verip havuzlama yapıldı.sonrasında ikinci denememizde evladımızı kucağımıza aldık çok şükür. Allah isteyen dileyen bu uğurda mücadele eden herkese en kısa zamanda nasip etsin.

Benim eşimde de sebepsiz azosperm i var varikosel baya ilerlemiş ti ameliyat olduk ama 3 ay geçti ilaç kullanıyoruz şuanda Bi gelişme yok 6. Aydan sonra ameliyat sonucu net gösterir dediler agustos ta 6. Ayımız dolavk bekliyoruz şimdilik

Merhaba kızlar. Son durumlarınız nedir acaba? Biz de aynı durumdayız. Eşim eylül başında tese olacak

Merhaba kızlar. Yaklaşık 1 yıl önce eşimin tek taraflı inmemiş testise bağlı azospermi olduğunu öğrendik. Bu süreçte çeşitli gruplarda aynı dertten muzdarip kişileri ve tedavi yöntemlerini bulmaya çalıştım.

Bu başlığı açarak başlıklarda aynı sorundan deva bulmaya çalışan sizleri etiketlemek istedim. Belki birbirimize ışık oluruz diye düşündüm 🙏

Umarım bu yıl bizim için güzel olur 💐

@Princessduck
@Sevgihersey
@Geysa44
@chopinetto
@Elfinshn
@ZEYNEPP5555
@yldz90
@Meryem ayca
@Lotus28
Merhaba bizde aynı durumdan muzdaribiz 7 yasinda inmemis testis ameliyati, sadece biri bulunup indirilmiş oda şuan çok ufak boyutlarda 7 yillik evliyiz maddi acidan sıkıntılarımız oldugu icin yeni tedaviye başladık rabbim bu yolda emek harcayan herkesin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 🤲🏻

Back