• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları inmemiş testis yardımmm.(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zinedila

Çok şükür bin şükür ❤❤❤❤
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
6.275
1.584
173
39
kızlar bebegimin doğdugundan beri sol testi yukardaydı doktora götürmüştük 18 ayda ameliyat demişti bugun bide ürologa gösterelim dedik daha önce çocuk cerrahisine gösterdik ürologta ameliyat dedi hemen gec bile kalınmıs dedi bazı tetkikler istedi yarın fln kan aldırıcaz ama korkumm ürolog ii yaparmı ilerde bi sorun olurmu sizin ailenizde yada cocugunuzda yada duyduğunuz ameliyat olan varmı benimle paylşarısanız rahatlıycm çok cnm sıkıınn

benim nişanlımın doğduğunda yukardaymış.7 yaşında ameliyat olmuş...(kendisi 31 yaşında) herhangi bi sorunu sıkıntısı yok... görsel olarak bazı proplemler olabilir.. mesela milimetrik olarak sonradan indirilen az yukarda kalabilir... bildiğim bukadar şimdilik, yani detaylı konuşmadık. bukadar takma cnm, üzüldüm adına ama sıkıntı olucanı sanmıyorum. yani bu ameliyat 24 yıl önce yapılabiliyosa ve bi sorun çıkmıyosaa şimdi haydi haydi yapılır takma kafana...Allahtan acil şifalar diliyorum

cok tsk ederim cnmm rahatlattın beni takmıyım diyorum ama elimde değil işte hayırllsıyla atlatalım ins su ameiyatı

cnm napalım .. allah başka keder vermesin düzelecek sonuçta .. tabii kolay değil çok zor .. dualarımız seninle .. hemen iyileşir japonum inş.. ::((

Back