• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

INGLOT ürünleri kullananların yorumları

umarım turkıye pazarından cekılmez yaa .

senın adıgın uc fırca cnm benım alacaklarımdan mı ?

aslında ben de sıgmayı cokmerak edıyorum ama turkıyede

olmadıgı ıcın deneyemıyorum .bi'de sıgmanın fırca kılları cok

sık oldugundan uygulaması benı endıselendırıyor .

mesela allık fırcalarının ucları top gıbı cok sık sık yapılmıs kılları .

yanı allıgı suratta esıt dagıtmazmıs gıbı gelıyo bana ,boyle

kütle gıbı bırakırmıs gıbı gelıyorr

canım ben 15BJF(pudra allık), 23T (eyeliner) ve 1SS (pudra) fırçalarını aldım. sigmanın kıl yoğunluğu evet fazla ama bu benim için bir avantaj. azcık ürünle çok güzel renklendirme ve dağıtma yapabiliyorum. o yönden çok memnunum yani. ama dediğim gibi, yüzüme pudrayı uygularken resmen batıyor sigmanın kılları. benim cildim hassas sanırım biraz da. inglotun pudra fırçasıyla sigmanınki de gerçekten çok farklı. inglotun kılları sigmanın yarısı. inglot haliyle bana biraz eksik geliyo. hatta bi dahaki gidişimde o minik kabuki pudra fırçasını da almak istiyorum.
merak ettiklerin varsa fotoğraflarını ekleyebilirim

canım ben 15BJF(pudra allık), 23T (eyeliner) ve 1SS (pudra) fırçalarını aldım. sigmanın kıl yoğunluğu evet fazla ama bu benim için bir avantaj. azcık ürünle çok güzel renklendirme ve dağıtma yapabiliyorum. o yönden çok memnunum yani. ama dediğim gibi, yüzüme pudrayı uygularken resmen batıyor sigmanın kılları. benim cildim hassas sanırım biraz da. inglotun pudra fırçasıyla sigmanınki de gerçekten çok farklı. inglotun kılları sigmanın yarısı. inglot haliyle bana biraz eksik geliyo. hatta bi dahaki gidişimde o minik kabuki pudra fırçasını da almak istiyorum.
merak ettiklerin varsa fotoğraflarını ekleyebilirim

tesekkur ederım cnm ,evet kullandıgın sıgma fırcaları eklersen sevınırım cnm .

ben baktım ebadlarına ucları cok kucuk geldı bana yaa,

yada benım baktıgım numaralar kucuktu ,

bunlara bakmıstım ben ; F80 fondoten icin

F84 kontur

F82 allik icin

allık ıcın olan fırcanın kılları cok yogun ve sıktı .

kılları cok yogun ve sıkı olan bır fırca ,yanakları cok renklendırır

dıye dusundum .

ama ben de denemk ıstıyorum ,makyaj bloglarında cok

methini duyuyorum ,ozellıkle youtube kanallarında

fılan bır cok kullancı tavsıye edıyo .keske turkıye de

olsa da deneme fırsatım olsa .ben de netten alısverıs

yapmayı hıc sevmıyorum :)

Son düzenleme:
tesekkur ederım cnm ,evet kullandıgın sıgma fırcaları eklersen sevınırım cnm .

ben baktım ebadlarına ucları cok kucuk geldı bana yaa,

yada benım baktıgım numaralar kucuktu ,

bunlara bakmıstım ben ; F80 fondoten icin

F84 kontur

F82 allik icin

allık ıcın olan fırcanın kılları cok yogun ve sıktı .

kılları cok yogun ve sıkı olan bır fırca ,yanakları cok renklendırır

dıye dusundum .

ama ben de denemk ıstıyorum ,makyaj bloglarında cok

methini duyuyorum ,ozellıkle youtube kanallarında

fılan bır cok kullancı tavsıye edıyo .keske turkıye de

olsa da deneme fırsatım olsa .ben de netten alısverıs

yapmayı hıc sevmıyorum :)
thirteenrenia ; cnm dayanamıcagım sanırım sıparıs edıcem :9:

cokmerak ettım cunku :) ancak şöyle bır sorun var ;

fondoten ıcın F80 ve kontur ıcın olan F84 cok begendım .

ama allık ıcın set ıcınde uygun bır fırca bulamadım:(

F82 allık ıcın sence fazla sık bır fırca degıl mı ?

dıger yorumumda da belırttıgım gıbı ,yanaklarımı

bır kütle seklınde renklendırmesınden korkuyorum :/

sen allık ıcın hangısını tavsıye edersın ?

bitmısmıydı cnmm offf:18: ins.gıdecegım yerde bulurum yaa .

bugun ınglotu ben de aradım ,kampanyanın ne zamana kadar surecegı

bellı degılmıs suan devam ettıklerını soyledıler .yarın gıdeyım ben

hemen .ben istanbul marmara foruma gıtmeyı dusunuyorum .senın gıttıgın

yer neresı cnm ?
marmara forum ve metrocity'ye gittim canım ben, marmara forumda benim gittiğimde 3p yoktu 15 bjf 2 tane kalmıştı, gitmeden ara bugün istersen..
bugün ben de gelebilirim belki marmara foruma ama boyner için, bu arada mac fırça setlerini de değerlendirebilirsin ben de review'larına bakıcam birazdan netten , o setler travel boy ve 135 tl imiş, 187li fırçanın olduğu set fena değildi ama kalmamıştı ben akbatı'da baktığımda, bir de pudra açılı allıklı bir seti var ikisini beğenmiştim ben.. ama sapları kısacık ve limited edition oldukları için o numara fırçalarla aynı performansları veriyor mu onu araştırıcam şimdi , eğer aynı performans ise bu da iyi seçenek aklında olsun marmara forumda mac mağazasına da uğrayıp bakmalısın.
sevgiler

thirteenrenia ; cnm dayanamıcagım sanırım sıparıs edıcem :9:

cokmerak ettım cunku :) ancak şöyle bır sorun var ;

fondoten ıcın F80 ve kontur ıcın olan F84 cok begendım .

ama allık ıcın set ıcınde uygun bır fırca bulamadım:(

F82 allık ıcın sence fazla sık bır fırca degıl mı ?

dıger yorumumda da belırttıgım gıbı ,yanaklarımı

bır kütle seklınde renklendırmesınden korkuyorum :/

sen allık ıcın hangısını tavsıye edersın ?

bahsettiğin fırçalar standart fırçalardan değil. ama müthiş yumuşak fırçalar =) evet normale göre inanılmaz yoğun kılları var ve benimkiler nerdeyse hiç dökülmüyor diğer sigma fırçalara göre. kontür için F84 uygun olabilir ama allık için bana kalırsa başka bir fırça seç.
ben bu seriyi genelde pudra ve mineral fondoten-pudra için kullanıyorum. çok güzel bir kapatıcılık sağlıyor.

$2012-12-23 17.16.43f.jpg $2012-12-23 17.16.11g.jpg $2012-12-23 17.16.26f.jpg

marmara forum ve metrocity'ye gittim canım ben, marmara forumda benim gittiğimde 3p yoktu 15 bjf 2 tane kalmıştı, gitmeden ara bugün istersen..
bugün ben de gelebilirim belki marmara foruma ama boyner için, bu arada mac fırça setlerini de değerlendirebilirsin ben de review'larına bakıcam birazdan netten , o setler travel boy ve 135 tl imiş, 187li fırçanın olduğu set fena değildi ama kalmamıştı ben akbatı'da baktığımda, bir de pudra açılı allıklı bir seti var ikisini beğenmiştim ben.. ama sapları kısacık ve limited edition oldukları için o numara fırçalarla aynı performansları veriyor mu onu araştırıcam şimdi , eğer aynı performans ise bu da iyi seçenek aklında olsun marmara forumda mac mağazasına da uğrayıp bakmalısın.
sevgiler

aynı performansı verdiğine emin olabilirsin. glamour daze koleksiyonundan ben de bir fırça seti edindim. sırf 187 ve 130, özellikle de 130 için aldım. normalde 130 numaralı fırça zaten 99 tl. set halinde ise 130 tl. saplarının kısa oluşu hiç bir şekilde kullanım zorluğu yaşatmıyor, hatta bana kalırsa işimi daha bile kolaylaştırıyor.

$BeFunky_2012-11-18 15ff.jpg

bahsettiğin fırçalar standart fırçalardan değil. ama müthiş yumuşak fırçalar =) evet normale göre inanılmaz yoğun kılları var ve benimkiler nerdeyse hiç dökülmüyor diğer sigma fırçalara göre. kontür için F84 uygun olabilir ama allık için bana kalırsa başka bir fırça seç.
ben bu seriyi genelde pudra ve mineral fondoten-pudra için kullanıyorum. çok güzel bir kapatıcılık sağlıyor.

Eki Görüntüle 585370 Eki Görüntüle 585371 Eki Görüntüle 585372

cnm evet bu kabukı gıbı olanlar pek allık ıcın uygun gorunmuyor .

allık ıcın F40 büyük açılı kontur fırcasını dusunuyorum .aslında kontur

dıye gecıyo ama allık uygulamasında daha basarılı oldugu soylenıyo .

o yuzden allık ıcın f40 alayım dıyorum .f84 nolu fırcaya baktım ,ılk

basta kontur ıcın dusundum ama sanırım o da kontur ıcın bıraz

agır bır urun olur dıye dusundum ondan vazgectım .f40la gerekırse

konturde uygularım dıye dusunuyorum .fondoten ıcın f80ı kesın alıcam

onu cok begendım ,ama benım aklım duo fıber tarzı fondoten fırcasında da

kaldı .ınglotta malesef kalmamıs ,cok uzuldum :5: sıgmanın da duo fırcası

var f50 numara .sence o nasıldır sen hıc onu kullandın mı ?

inglot 27tg kadar basarılmıdır acaba ?

ben kontür için sigma F35 almıştım. sanki kontür için daha uygun gibi gelmişti. ama F05i alınca onun daha iyi olduğuna kanaat getirdim.
duo fibre'lara gelince; inglotunkini hiç kullanmadım, bende yok. nasıldır bilmiyorum yani. ama görüntü itibariyle mac 187 ve sigma F50 nerdeyse aynı. kıl uzunlukları, kıl sıklığı...
tek fark sigmayı cildime değdirdiğimde kılları sertçe kıvrılıyor. mac 187 ise yumuşacık eğriliyor ciltte. çok daha başarılı bir uygulama sağlıyor bence. benim elim hep 187ye gidiyor.
gerçekten pahalı ama harika bi fırça. üstelik sigmanın kılları sentetik. mac doğal kıllar kullanıyor inglot gibi..
yani sen karar ver canım

aşağıdaki fotoğrafların sonuncusunda yumuşaklık farkını yakalamaya çalıştım. sağdaki sigma sert ve düz. mac daha yumuşak duruyor

$2012-12-23 20.40.26w.jpg $2012-12-23 20.41.06w.jpg $2012-12-23 20.41.22w.jpg $2012-12-23 20.41.55w.jpg

aynı performansı verdiğine emin olabilirsin. glamour daze koleksiyonundan ben de bir fırça seti edindim. sırf 187 ve 130, özellikle de 130 için aldım. normalde 130 numaralı fırça zaten 99 tl. set halinde ise 130 tl. saplarının kısa oluşu hiç bir şekilde kullanım zorluğu yaşatmıyor, hatta bana kalırsa işimi daha bile kolaylaştırıyor.

Eki Görüntüle 585399

fotoğraftan tam göremiyorum ama 187nin yanındaki blending mi?
ben inglot 6ss -4ss veya mac 217 - 224 tarzı bir fırça istiyorum geçişleri yumuşatabilecek çok işlevsel fırçalardan..
şu an ecotools blending kullanıyorum ama fazla yumuşak geliyor bana..

Son düzenleme:
fotoğraftan tam göremiyorum ama 187nin yanındaki blending mi?
ben inglot 6ss -4ss veya mac 217 - 224 tarzı bir fırça istiyorum geçişleri yumuşatabilecek çok işlevsel fırçalardan..
şu an ecotools blending kullanıyorum ama fazla yumuşak geliyor bana..

fotoğrafların üzerine tıklayınca daha iyi anlaşılıyor. ama evet blending fırçası. daha önce kullandıklarımdan biraz farklı. ama memnun kaldım açıkçası. söylediklerin içersinde bir tek inglot 6SS i kullanıyorum. geri kalanları sigma ve ecotools. ecotools biraz fazla uzun =) inglotun blending fırçası bana biraz büyük geliyor nedense. pudra yapılı aydınlatıcıları ya da benefitin toz göz altı kapatıcısı şeklindeki ürünler için kullanıyorum. farı sürüp aynı zamanda da keskinliğini azaltıp güzelce dağıtan bir fırça var o da sigma E45. her seferinde elim buna gidiyor. sigma E25 de bu konuda çok başarılı. sigmaya olan uyuzluğuma rağmen bazı fırçalarını gerçekten çok seviyorum =)

kızlar capasıtydeki inglot kapandı mı ?

nette telefon numarasına ulasamıyorum

hala fırcaları aramaktayım :( bulamadım hala :2:

Son düzenleme:

canım aldım ben fırçalarını senin =)

bu arada inglota sordum. birisi attı ortaya öyle bir hurafe ama kapanması gibi bi durum yok dedi. internette konuşulduğunu duydum herkes bunu soruyor ama kapanmıyor bilginize dedi çalışan hanımefendi.
türkiyede olmayan yeni üürnler ve yeni farlar gelecekmiş, o yüzden eskilere indirim uygulanmış. yani kapanacağından ötürü bir indirim değilmiş bu içimiz rahat olsun =)

capacity inglot kapanmış canım..

inglota sesleneyim buradan , marmara parktaki park bravonun içine de inglot corner'ı bekliyoruz.

Arkadaşlar yılbaşı öncesi kapanacağını söylemiyordu mağazalar, belki duymuşsunuzdur mağazalar kapandı son 2 tane kaldı sanırım ama başka bir şirket yeniden açacak...

Arkadaşlar yılbaşı öncesi kapanacağını söylemiyordu mağazalar, belki duymuşsunuzdur mağazalar kapandı son 2 tane kaldı sanırım ama başka bir şirket yeniden açacak...

ben face sayfalarından maille sormuştum kapanmadan önce , 1 marttan itibaren yeni ürünlerle önce ist olmak üzere açılıyoruz demişlerdi ama sonra sayfa kapandı.. açarlar büyük ihtimalle de ben mac ürünlerle kıyaslayınca inglotu daha başarısız buldum, tabii indirimdeki fiyatlarına göre de başarılı orası ayrı.bu arada markafonide de indirime girmiş inglot ama hep tekleme ve garip renkler..
sevgiler

ben face sayfalarından maille sormuştum kapanmadan önce , 1 marttan itibaren yeni ürünlerle önce ist olmak üzere açılıyoruz demişlerdi ama sonra sayfa kapandı.. açarlar büyük ihtimalle de ben mac ürünlerle kıyaslayınca inglotu daha başarısız buldum, tabii indirimdeki fiyatlarına göre de başarılı orası ayrı.bu arada markafonide de indirime girmiş inglot ama hep tekleme ve garip renkler..
sevgiler

Son kalan ürünler markafoni ve mağazalarda satılıyordu zaten. Ben de markafoniden makyaj bazı ve mat oje bulabildim sadece..
Park bravo bünyesindeki mağazalar kapanana kadar facebook sayfası kapatılmış. Bana da mart başında kapatacaklar demişlerdi ürünlerin bitmesini bekliyorlar herhalde..
Adana'ya Sephora açıldı ya daha bir şey istemem :D Inglot biraz daha bekleyebilir :)

sigma nın sigma fb01 Jumbo Fan Brush fırçasını çok beğeniyorum bende ama sanırım çok pahalı yaa:50:
şu fırça;
$sigma fb01 Jumbo Fan Brush.jpg

inglot mağazaları ne zaman açılacak? yada açılacak mı merakla beklıyorum..
farları gercekten fiyatına göre cok kalıtelıydı..

Back