INGLOT ürünleri kullananların yorumları

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
158
İzmir
Bu markanın ürünleri hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Hayvanlar üzerinde test yapmadığını belirten bir marka olduğu için özellikle pudra ve fondötenleri bu markadan almayı düşünüyorum
Kullananlar olumlu olumsuz yorumlarınızı alalım ......

Son düzenleme:
Allığını rujunu ve rimelini kullanıyorum. Gayet kaliteli ürünleri var. Allığını kalıcı buldum gerçekten ve uzun süre kalıyor. Renkleride çok hoş tavsiye ederim şiddetle. Ben uygun fiyatlara almıştım kampanyalı. Farlarını denemek istiyorum.

ben d yaklasık 2 senedir fondöten ve siyah kalemini kullanıyorum ve cok memnunum eger ilgileniosan suan aklımda diil ama bakıp tam isimlerini yazarım

evet canım hayvanlar üzerinde test yapmıyor.Ben de allık,3 adet -siyah,kahve,sarı simli- eyelinerı,kirpik kıvırıcı ve pudrası var .Oldukça memnunum.Kalıcılığı iyi ,cildimde kaşıntı,komedon yapmadı hiç.tavsiye ederim.

bende fırçalı eyeliner ını kullanmıştım çok güzeldi kapağı kırılınca attım ne yazıkki
farlarını kullanıyorum çok kaliteli ve güzeller!

İlk kez bir fardan çok ama çok memnunum. Kaldı ki tüm ürünleri çok kullanışlı ve gösterişli.

Ama anlamadığım neden Türkiye pazarından çekiliyormuş:S olamaz, gitmeden depo yapmak lazım :)

inglot 1SS (pudra) , 27TG (stippling), 29PO (far) , 15BJF (allık) fırçaları ile 463 ve 465 nolu double sparkle farlarını edindim , özellikle fırçaların hepsine aşık oldum , farların kalitesi dillere destan.. belirsiz süreliğine 3 ürün alım üzerine %50 indirimi devam ediyor fakat birçok ürün tükenmiş durumda.. fiyat aralıkları bu indirimle çok alınası bence...
inglot bildiğim kadarıyla far ve ojeleriyle isim yaptıktan sonra büyümüş bir firma.. far,fırça,gel eyeliner,duraline,ruj ürünleri meşhur..

fırçaların çoğu hayvan kılı fırçaları ,az sentetik fırçası var, hayvanların göğüs kıllarından ve hayvanlara asla zarar verilmeden alınıyormuş inglot'daki bayanın anlattığına göre..

inglot Türkiye'nin kapanacağı söylentisini ben de duydum fakat açıkçası inanmadım veya inanmak istemiyorum diyelim.. mac'le yakın ayarda olup bu kalitede hele bu fiyatlara ürünler olağanüstü.. umalım ki kapanmasın ve böyle indirimleri sık sık yapsın

kızlar 3 ürün ve üzeri olan alışverıse %50 indirim ne zamana kadar suruyor ?

bılgınız var mı arkadaslar ? bu ay sonuna kadar inş. sürer yaa .

almam gereken 2 ürün var .3 ürünle indirim olayını duyunca alacaklarımı

3'e çıkardım .

27tg fondoten fırcası
3p açılı kontur fırçası
15bjf allık fırçası

indirimle bayag hesaplıya gelıyor . kesınlıkle kacırmamam lazım

ayrıca turkıyede magazalarını kapanacak dıye duydugumda cok panık yaptım

insallah dogru degıldır .

kampanya başladığı hafta inglota gittiğimde kampanyanın o haftasonuna kadar sürebileceğini söylediler, ama belli de olmaz dediler. lakin haftalardır devam ediyor..

ben de 3 far, 3 fırça aldım. kampanya dahilinde alınca ayrı bir güzel oldu.

bir de yıllardır sigma marka fırçalarımı kullanırım ama son zamanlarda özellikle pudra fırçası yüzüme pudrayı uygularken kılları cildime batmaya başladı. kaşıyıp duruyorum. ayrıca çok da dökülüyor. bu yüzden fırçalarımı inglot fırçalarda yenilemek istiyorum.
türkiye pazarından çekileceğini ben de duydum bu yüzden ben de biraz panikliyim =)
en iyisi gidip stok yapmak... ama o farlarım allıklarım bitince ben inglotsuz ne yapıcam

ben sordum canım süresi belli değilmiş.. ben dayanamadım yine alışveriş yaptım , inglot 1SS (pudra) , 27TG (stippling), 29PO (far) , 15BJF (allık) , 3P (açılı kontur) , 7FS (angled crease) , 16PP (far) fırçaları ile 463 ve 465 nolu double sparkle farları edindim... yalnız mesela senin de istediğin 3p ve 15bjf bitmişti benim gittiğim yerde ve 27tg ile 1ss de çok çabuk tükeniyor ve stokları yok sanırım,acele etsen iyi edersin..

bitmısmıydı cnmm offf:18: ins.gıdecegım yerde bulurum yaa .

bugun ınglotu ben de aradım ,kampanyanın ne zamana kadar surecegı

bellı degılmıs suan devam ettıklerını soyledıler .yarın gıdeyım ben

hemen .ben istanbul marmara foruma gıtmeyı dusunuyorum .senın gıttıgın

yer neresı cnm ?

umarım turkıye pazarından cekılmez yaa .

senın adıgın uc fırca cnm benım alacaklarımdan mı ?

aslında ben de sıgmayı cokmerak edıyorum ama turkıyede

olmadıgı ıcın deneyemıyorum .bi'de sıgmanın fırca kılları cok

sık oldugundan uygulaması benı endıselendırıyor .

mesela allık fırcalarının ucları top gıbı cok sık sık yapılmıs kılları .

yanı allıgı suratta esıt dagıtmazmıs gıbı gelıyo bana ,boyle

kütle gıbı bırakırmıs gıbı gelıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…