How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İnglesina Zippy Puset&Huggy Oto Koltuğu İkili Takım Papavero

gunayder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
1.502
15
118
İstanbul
Kızlar bu ürünü kullanan var mı? kafam çok karışık kullanan duyan tavsiyen eden varsa yazabilir mi lütfen? nasıl bir marka kaliteli mi onu bile bilmiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

bende araştırıyorum cnm ve bu arabayı çok beğendim,kullanan varsa tavsiyesi önemli.
kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa iyi olur...

ben kullanıyorum canım ınglesına kızım dogdugunda berı ıkı yıl oldu!hem hafıf kolay acılıp kapanıyor arabanın arkasına en rahat o sıgmıstı alırken cok arastırmıstım!

ben kullanıyorum canım ınglesına kızım dogdugunda berı ıkı yıl oldu!hem hafıf kolay acılıp kapanıyor arabanın arkasına en rahat o sıgmıstı alırken cok arastırmıstım!

sağol canım,tavsiyen iyi oldu.bende almayı düşünüyorum çünkü..sadece netten gördüm şuan ama çok beğendim.

bu yorum çok iyi oldu benim için çok teşekkürler canım.
travel setler iyi ama 2 ya da 3 parça şeklinde, benim için önemli olan ise tek parça ama kullanışlı olmasıydı.bu nedenle inglesina dikkatimi çekti.
pekii canım biraz daha ayrıntılı anlatır mısın rica etsem?mesela çıkarılabilir koltuk puset olarak rahatlıkla kullanılabiliyor mu yani arabayı kullanamayacağım bir yerde koltuğu çıkarıp taşıyabilecek miyim?
ayrıca bebek içinde rahatlıkla uyuyabiliyor mu?
doğar doğmaz kullanılabiliyor mu? sen 2 yıldır kullanıyorum dediğine göre kızın hala sığıyor değil mi?
ya canım kusura bakma çok soru sordum ama inanki yorumların çok önemli benim için.
inşallah tekrar girip yorum yaparsın.

Back