Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amerika'da baklava Yunanlilarin, doner Gyro adi altinda Yunanlilarin, ve hatta yogurt bile Yunanlilarin diye taniniyor. Her konusma gectiginde ben ozellikle Turk yemekleri diye belirtiyorum ama Yunanistan iyi tanitim yapmis bu konuda maalesef. Gyroyu kiymadan yapiyorlar gerci, az degisik.. Baklavanin serbeti agda gibi, baklavaya yapisik, gorunmuyor bile.. Tadi da cogu yerde ekmek kadayifina benziyor. Kiminde ise zaten ortada serbet diye birsey yok, resmen kuru baklava.. Ama baklava diye hevesle yiyorlar. Siz bir de Turk baklavasi yeseniz diyorum onlara da.. Yogurt fena degil, sade yogurttan ziyade meyvali, vanilyali yogurtlar daha cok satiliyor.
Amerika'da baklava Yunanlilarin, doner Gyro adi altinda Yunanlilarin, ve hatta yogurt bile Yunanlilarin diye taniniyor. Her konusma gectiginde ben ozellikle Turk yemekleri diye belirtiyorum ama Yunanistan iyi tanitim yapmis bu konuda maalesef. Gyroyu kiymadan yapiyorlar gerci, az degisik.. Baklavanin serbeti agda gibi, baklavaya yapisik, gorunmuyor bile.. Tadi da cogu yerde ekmek kadayifina benziyor. Kiminde ise zaten ortada serbet diye birsey yok, resmen kuru baklava.. Ama baklava diye hevesle yiyorlar. Siz bir de Turk baklavasi yeseniz diyorum onlara da.. Yogurt fena degil, sade yogurttan ziyade meyvali, vanilyali yogurtlar daha cok satiliyor.
tüm bunların bize ait olduğunu nereden biliyoruz.
Bak sen komşuya, reklamını yapmış, baklavanın dönerin üstüne konmuş
beyaz peyniri de mi biz bulmuşuzOyle valla... Adamlar hepsinin ustune basmis Greek diye imzayi, o bicim satiyorlar burada.. Beyaz peyniri bile FETA cheese olarak heryerde pazarlamislar.
beyaz peyniri de mi biz bulmuşuz
Oyle valla... Adamlar hepsinin ustune basmis Greek diye imzayi, o bicim satiyorlar burada.. Beyaz peyniri bile FETA cheese olarak heryerde pazarlamislar.
Bak sen komşuya, reklamını yapmış, baklavanın dönerin üstüne konmuş