İngilizce yardım

Yenilikgerek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
4
0
23 yaşındayım şu zamana kadar ilkokulda lisede ingilizce gördüm ama hep kaçtım, sıkıcıydı sevemedim. Dersleri geçmek için çalıştım notlarım iyiydi hep. Ama artık İngilizcenin ne kadar gerekli olduğunun farkındayım ve gerçekten öğrenmek istiyorum. Kursa da gidemiyorum. Bildiğim en basit şeyleri de unuttum. Evde sıfırdan İngilizceyi nasıl öğrenebilirim nereden başlamalıyım ? Lütfen yardımcı olun.

internet de bi dünya site blog var..bi araştırsan bi sürü bulursun..nerden nasıl başlaman gerek ona senin karar vermen lazım

İngilizce diziler izle. Çevirisi olmadan. Alt yazı olarak yine eng olabilir. Bir de bol bol yabancı arkadaş edin. Eng dışında konuşabileceğin ortak dil olmayan insanlarla ol hep. Bunun dışında klasik testler kitaplar işte.

internet de bi dünya site blog var..bi araştırsan bi sürü bulursun..nerden nasıl başlaman gerek ona senin karar vermen lazım
Biliyorum araştırıyorum günlerdir ama işin içinden çıkamadım. Nereden başlamalı bilmiyorum. Gece gündüz çalışmaya razıyım sadece ipin ucunu bulamıyorum bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…