• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük

çok teşekkür ederim çok faydalı birşey son zamanlarda bende kelime çalışıyordum hergün 30 küsür kelime öğreniyordum bende kartlara kelimeyi ve arkasına türkçesini yazıp kart oyunu şeklinde ezberliyordum 2 yıl öncede bu senaryo yöntemini uygulamıştım senaryo ile öğrendiğim kelimeler hala hatrımda..
kalıpları biliyorum ama kelime bilmeden hiç bir işe yaramıyordu :))
ellerine sağlık

çok saol bende indirdim açtım güzel faydalı bi döküman benim içinde tekrar tşkler..

İNdirdim bende çok yararlı olacak inşallah tabii düzenli çalışabilirsem :) Teşekkürler efemmm opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederiz paylaşımın için ,ben kurgulamayı yapmaya çalışıyordum ama tek başıma yetersiz kalıyordum şimdi rahat rahat öğrenirim kelimeleri ,bence ing. en önemli olay kelime ezberi o yoksa ilerleyemiyorsunuz a.s. a.s.

arkadasim cok saol bende boyle bisey ariyordum..Bu yontem sonradan kafa karistirmiyor mu?Hani bir cok kurgu var ya o acidan

siz ne kdr güzel insanlarsınız ya... bulanın, üşenmeyip burada paylaşanın ayrıca indirmek için yardım eden uzun bir paragraf yazan arkadaşın ellerine sağlık... daha fazla hiç bişi makbule geçemezdi... çok teşekkrler

Back