• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük 1
İngilizce Türkçe Kelime Ezberleten Kurgusal Sözlük 2

44202104mi6.jpg
56262653fn3.jpg

Kelime ezberleten kurgusal sözlük TOEFL, KPDS, ÖYS, ÜDS ve benzeri sınavlarda sıklıkla karşılaşan çabuk unutulan (soyut) kelimelerden oluşturulmuştur. Kurgusal sözlüğün diğer sözlüklerden farkı nedir? 12 farklı şekilde tekrar. Temel olarak alınan kelimeler için akılda kalmayı kolaylaştıran kısa bir hatırlatıcı senaryo yazılmıştır. Bu senaryo ile ilgili ayrıca bir karikatür çizilmiştir. Kelimenin kendi anlamı, eşanlamı, zıt anlamı için örnek cümleler verilmiştir. Her 25 kelime sonrası bu kelimeler için genel bir hatırlatmanın ardından 5 ayrı alıştırma verilmiştir...

INDIR şutarafagitti

sifre :Instructor şutarafagitti

oo sağol canım yaa. işteyim şuan eve gider gitmez indireceğimkaydirigubbakcemile2 ing sertifika var ama kelime bilmeyince çok yararı olmuyoÇok üzgünüm çoook

ben de büyük bi heyecanla indirdim.. Winrar programım yokmuş onu da indirdim hatta ama sözlük açılacağı zman şifre sordu . Ben şifreyi bilmiyorum ki
:1no2:

ayy Pardon:utangac: Şifre yazınca da açılmadı o ayrıı..
Bn çözdürürüm bunu birine.. Çok teşekkürler şimdiden:)

arkadaşlar çok sağolun..kurumsal sözlükten haberim yoktu...hergün 10 kelime çalışacağım ben burdan......süpersiniz süper:1hug:a.s.

ben neden indiremiyorum acaba,bilgisi olan var mı? İndir yazısının üzerine tıklıyorum ama işlem yapabileceğim bi sayfa çıkmıo saat resmi olan bi sayfa çıkıyor

ben neden indiremiyorum acaba,bilgisi olan var mı? İndir yazısının üzerine tıklıyorum ama işlem yapabileceğim bi sayfa çıkmıo saat resmi olan bi sayfa çıkıyor

karşına çıkan saat resmi olan sayfa rapidshare sayfasıdır.o saat gibi şeylerin sol tarafta olanını altındaki free user butonuna basıcasın Still 40 seconds yazan iri puntolu bi yazı çıkar ama o geri saymaya başlar ve 40 saniyeden 0 saniyeye geldiğinde üzerinde download yazan bir buton görünür.o butona basıp indirme işlemine başlarsınız. dosya boyutu 47.9 MB dır herhangi bir nedenle dosya eksik inerse (dosya indirme işlemi bittikten sonra boyutunu kontrol edin eğer 47.9 değilse tekrar indirmeniz gerekebilir)ayrıca dosya rar uzantlı sıkıştırlmış bir dosyadır.kulalnabilmeniz için mutlaka rar dan çıkartmanız gerekri ki bunun içinde bilgisayarınızda böyledosyaları açan programın mevcut olması gereklidir.eğer dosya indiğinde görünümü pembe mavi ve yeşil üst üste üç kitap şeklindeyse açablmeniz için progrma mevcututr dolayısıyla üzerine sağ tıklayıp buraya çıkart dediğinizde ve daha sonra şifreyi yazdığınızda dosyanız kulalnıma hazırdır. sifre :Instructor

biraz fazla ayrınıtlı yazdım umarım çok uzatmışsın bukadarını biiydum gibi bi düşünceniz omaz amacım sadece yardım etmek çok bilmişlik değil .çünki neleri bildiğinizden haberim olmadığından son detaya kadar açıklamaya çalıştım.kolay gelsin.a.s.

çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın fakat şimdide tıkladığımda saatler yerine error diye koca bi sayfa çıktı hata veriyor galiba neyse anlaşılan ben bunu inderemeyeceğim ilgin için teşekkür ederim

error yazdıyosa mutlaka yanında ingilizce bir açıklamada vardır hatanın sebebini belirten.eğer onu buraya kopyalarsanız yine yardımcı olmaya çalışırım elimdne geldiğince.

aa süpersin, indirdim valla rar dosyasını okuyan prog. da varmış bnde, çıkarttırdım da, oh be rahatladım yanlız yazıları çok küçük biraz daha büyük olsaymış gerçe büyütebiliyorum yazılarını ama büyütünce harflar birbirine giriyor( daha düne kadar bu da yoktu:)) şaka bi yana güzel böyle bir şey istiyordum zaten uzun zamandır. tekrardan çok teşekkür ederim

yanlız bensol saat altındaki free user tıkladım sonra aşağı doğru ok şeklinde dowload yazısını tıklayıp indirdim,galiba ücretli olanlarda var bi yerde hata filan yapmadım inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır canım bi hata yok.olması gerektiği gibi yapmışsın.indirebilmene sevindim.iyi çalışmalar.kolay gelsin.

Back