işte bu da ayrı bir forum konusu olur ....doğru güvenmek zor iş ama çok zor bişi değil araştırmak birkaç güvenilr referans istersiniz olur biter.. ama sorun şu kurslar hiç bir zaman okul deerslerine özel ders kadar yardımcı olamaz... çünkü orada okulla paralel gitmez kurslara boşuna para vermeyin.... ha okul kursu derseniz evet ona bir lafım yok... ama yine de özel dersin yeri ayrı bence..bi ara bende ihtiyacı olan birine ücretsiz olarak matematik dersi verdim. matematik mezunu değilim sadece sayısalcıydım matematiğim ondan iyidir. ve ders verdiğim kişi öss de sadece 3 soru kaçırdı. bu bi tarafa tabi de ben şahsen çocuğuma ders verdirmek istesem gider bi kurs ararım. öyle el ilanıyla olacak iş değil bu. İstanbul gibi yerde hırlı mıdır, hırsız mıdır, kimdir nerden bileceğim?
Bir de aynı konuyu 40 farklı yere açmakta ki amacınızı anlayamadım.. sadece dert paylaşmak mı acaba amaç???
ay cok sevindim amacı anlamayan bir ben değilmişimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
içerik fırça atar gibi değilde daha bilgilendirmeye yönelik olsa daha faydalı olurdu sanırım
evet bir de bu konu var eğitim başlığı altında bize firça atan aynı konu!!! güzel bir noktaya değinmişsin arkadaşım :)
evet ingilizce seviyen üst düzey olabilir ama bu ingilizceyi öğretebiliceğin anlamına gelmez... ayrıca istşisnaları katmayalım lütfen .... bu bölümden tek kelime ingilizce konuşamayarak mezun olan arkadaşlarım var ama onlar çok az ve istisna.... hala aynı konu aynı dert .... ya şöyle düşün bn çok iyi yağlı boya resim yaparım üstelik soyut resim çalışırım ama ben hiç bi zaman bir kişiye resim yapmayı öğretemem.... herkes kendi mesleğini yapsın .... aaa ama yok..... bizim çobana "cumhurbaşkanlığı yapar mısn?" diye sorsunlar kabul eder...."koyunlarla, kuzularla başaçıkabilen insanlarla da başaçıkabilir" der..... Ayrıca iş sıkıntım yok iş sıkıntım olsa özel ders verilir diye ilan açarım ne diye böle bir forum açıp anlatayım .... yozlaşmış toplumun tam orta yerinde yaşıyoruz, herşey kalıplaşmış yani ben eğer böyle bir forum konusu açıyorsam neden sadece iş sıkıntısı olabilir değil mi ? kalıplaşmış laflar kalıplaşmış çıkarımlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?