Zamanla olacak bir şey. Size bir site daha. Mükemmel bir site her zaman kullanırım kızlar. English central. Video izleyip, konuşarak telaffuzunuza bakabiliyorsunuz. Düzgün telaffuz edene kadar uğraşın. Genelde Amerikan aksanı. Benim tercihim bu ama başlangıç aşamasında hangi kaynak bulursanız kullanmaya çalışın. Benimle irtibata geçebilirsiniz özelden. Elimde binlerce kaynak mevcut. İster okuma,yazma, isterse konuşma
Evet site gerçekten çok güzelll ama delircem bi türlü kayıt yapamadımmm bi sesler düzgün algılanamadı diyo( BAYA BOZUK TELAFUZUM GALİBA)bi hiç ses alınmadı diyo bi çok sessizdi diyooo
Ayrıca mikrofonum yok laptopun dahili mikrofonu işte deli oldm:26:
Speaking listening lazımm ikisi cok zorluyor bunlar üzerinde dur eskişehiri yazma
eskişehir'i yazsın ya çok özledim
herkese mrhb ben bu sene ing. öğretmenliğine gidicem kısmetse.okullar açılmadan nasıl hazırlık yapbilirim,tavsiyelerinize ihtiyacım var.ben bol bol kelime ezberlemeyi düşünüyorum,ing roman okumayı düşünüyorum.siz neler önerebilirsiniz.hani şunu önceden yaparsan rahatlığını çekersin dediğiniz.lütfen bölüm hakkındada bol bilgiye ihtiyacım var.tavsiyelerinizi bekliyorum.[/QU
okulun akademik kitaplarını anlayamıyorum ne yapmalıyım