ingilizce öğrenmek isteyenler

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
merhaba arkadaşlar..

ben ingilizce öğrenmek istiyorum ama bunu tek başıma başlamak açıkçası zor geliyor ve nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.. hani diyorumki bura da toplansak çalıştığımız siteleri birbirimizle paylaşsak tecrübelerimizi anlatsak ve olduğu kadar ingilizce konuşsak :) belki bir watsaap grubuda kurarız :)

ben varım hem ingilizce öğrenmek ve var olan ingilizcemi ilerletmek hem de yds ye girip istediğim puanı almak istiyorum. bu sıralar araştırma yapıyorum sürekli bulduğumuz güzel siteleri paylaşırız beraber pratik de yapmış oluruz :)

hoşgeldin canım :):) ben marmaris dil merkesi ve miniversite buldum çokta hoşuma gitti açıkçası :) where are you living? and how old are you?..... yaşamak living miydi :) yanlış olabilir

hoşbulduk canımm :) i live in Adana :) i'm 23 years old and you? ben de araştırıyorum canım hedefim yds den en az 70 almak ve ingilizcemi geliştirebildiğim kadar geliştirmek

yds sınavı ne için caım ? be4nim önüm de ales var gibi bakalım... ı am 23 years old :)

yükseklisans için canım alese girdim yds den yeterli puanı alamadım eylüldekine hazırlanacam kpss serüvenim daha yeni bitti yani anlayacağın rahat bir nefes alamıyorum bir türlü :) hangi bölümü bitirdin canım

sosyal hizmetler bitirdm canım.. ben de onları araştırıyordum dgs ye yeni girdim kazandım dainşallah bakalımbelliolmaz ama.. 2 yılsonrda yüksek lisans düşünüyorum ama kafam çokkarıştı :) ben şu an da da anaokulunda çalışıyorum ve bu çalıştığım yerde devam etmek istiyorum yani özel sektör diyebilirim.. ben tezsiz mi yapmalıyım y.lisansı yoksa direk doktoramı ypsam ne bunlar tam çözemiyorum bana hangisi yarar :)

canım amacın üniversitede yükselmekse doçentlik gibi filan tezli yapman gerek diye biliyorum tezsiz olduğunda öğretim görevlisi olarak kalıyorsun yok yüksek lisans yapayım bi köşede dursun diyorsan tezli tezsiz farketmez ama her halükarda ales gerekir canım yds de isteyen üniversiteler var istemeyen üniversiteler var onlara bakarsın ona göre girip girmemeye karar verirsin

aslına bakarsan ben de tam çözemedim bu işleri sürekli araştırıyorum hangisi nasıl diye :)

günaydın canım :) miniversite den ingilizce çalışacağım :) grubumuza arkadaş nulmamız lazım ya

günaydın canım :) ben de inceleyeceğim o siteyi bugün. :)
ebru gumuslu diye bir uygulamayı da telefonuma indirdim hikaye dinliyorum :):) sara went shopping adlı hikayeyi de çevirdim :):) akşama bir film bulmalıyım ama hiç alt yazısı ingilizce olan bir film bulamıyorum ya

ebru gumuslu diye bir uygulamayı da telefonuma indirdim hikaye dinliyorum :):) sara went shopping adlı hikayeyi de çevirdim :):) akşama bir film bulmalıyım ama hiç alt yazısı ingilizce olan bir film bulamıyorum ya

iyi yapmışsın canım :) altyazı siteleri var oralardan İngilizce altyazı indirebilirsin istediğin filmi bulup canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…