How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ingilizce kursu

Selam kizlar,
3-4 ay kadar once dil kursuna yazilmak icin arastirmalara girmistim. Tabiki ilk baktigim yerlerden biri de burasi olmustu. Bi uyemiz Istanbul Lisan Merkezi'nden bahsetmisti, ovmustu falan.. Ilgimi cekmisti, ben de gidip gorusmustum kurumla. Sonuc olarak kayit oldum ILM'ye 2 aydir devam ediyorum ve cok memnunum. Ben de burdan gorup de gittigim icin hakkimi iade etmek istiyorum :) Belki birinizin isine yarar, eger kurs dusunuyorsaniz bence kesinlikle gidip bakin derim :)

Merhaba! Ben Kety.
6 yıldır profosyonel olarak başlangıç seviyesinden ileri ingilizceye birbirinden farklı eğitim gruplarında ders vermekteyim. Öğrencilerimin çoğunluğunu 6-18 yaş arası oluşturuyor. İsteğe bağlı olarak okula yardımcı, eksiklerin giderilmesine yönelik veya okul programının dışında bilgileri geliştirmeye yönelik dersler vermekteyim..
Bunun dışında öğrenciler ve üniversiteye hazırlananlar için yabancı dil sınavlarına hazırlık dersleri veriyorum. (TOEFL, IELTS vs..)
Ayrıca çalışanlara yonelik ileri ingilizce ve iş ingilizcesi ders tecrubem de bulunmaktadır. Bu kapsamda konuşma, resmi yazışma ve dilbilgisi ağırlıklı program uygulamaktayım.
Ders almak istiyorsanız bana e-mail yoluyla aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

kety-lord@yandex.ru

Merhaba arkadaşlar, amerikan kültür derneği dil okullarına üç kur kayıt olmuştum. İki kur gidebildim kalan kur hakkımı uygun fiyata devretmek istiyorum. Bakırköy, beylikdüzü ya da taksim şubelerinde eğitime devam hakkı veriliyor sadece. ilgilenen varsa mail adresimden bana ulaşabilir. d.khrmn@hotmail.com

2 yıl kadar önce eşimle birlikte Karşıyaka Amerikan kültür derneğine 6 ay kadar devam ettik.Ugur hocaydı galiba bizi gerçekten çok geliştirdi.Ancak çok zaman geçti ve unutuyorum.3 Ay önce İstanbula (Avrupa) taşındık.Buradaki Amerikan Kültürlerde aynı kalitede midir?Yoksa tavsiye edeceğiz bir hoca var mı?Çünkü bence önemli olan hocadır kurstan öte..Yılbaşına kadar başlamak istiyorum yardım lütfen..

Merhaba,

Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.

ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com

Merhaba arkadaşlar ben English TİME gittim ama iş nedeniyle bırakmak zorunda kaldım gayette memnundum 4 kur prep class ile birlikte 2700 tl ilgilenen arkadaşlar bana ulaşsın 😊

Back