Canım benim hayal kırıklığını bırak öncelikle amaç zaten orada yabancı kalıp anlamak için çaba sarfetmen ama sen biraz fazla yabancı kalmışsın sana kursa başlamadan önce test yapmadılarmı seviyen belli olmalıydı öncede öğretmeninle değil kurs yetkilileri ile konuş ve kendini başlangıç seviye kurslarına kaydırt derim.
Zaten başlangıç seviyesindesin ilk başlarda zorlanırsın ama biraz sözlük oku zamanla anlarsın bende unuttum bildiklerimi hatta bir arkadaşımdan özel ders alacağım :))
onlarında pek anladığını sanmıyorum ama duya duya alışırsın canım üzülme. bende üniversiteye başladığımda tek kelime bilmiyodum şimdi ana dil gibi konuşabiliyorum. duya duya alışılıyo.
o zaman hemen bi kaç kalıbı ezberle mesela anlamadım lütfen yavaşça tekrar edin falan demeyi ezberle ki bunu söylediğinde tekrar anlatsın hoca.
malesef liselerde öğretilen yabancı dilden birkaç sene sonra eser kalmıyor,bu senin suçun değil canım.bende amerikan kültüre gitmeyi düşünüyorum,bu konuda en iyisi o yerimseniben sen biraz evde bak,hiç değilse arkadaşın dediği gibi belli birkaç cümle öğren.bu arada tekrarlarını yapmayı aksatma,mutlaka öğrenirsin ingilizceyi,kolay gelsin yerimseniben
can you repeat again please .... lütfen tekrarlarmısınız demek mesela...
ben de ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi hiç bilmiyorum american kültürü okudum ben de bugun bir yerlerde internette ama bilmiyorum çok kararsızım 24 yaşına geldim şakır şakır konuşmak istiyorum artık ya bıktım zaten işe girerken illa bi ingilizce istiyolar bıktım böyle orta seviyeden hatta altında olmaktan :S:S:S:S:S çok mutsuzum
ben de ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi hiç bilmiyorum american kültürü okudum ben de bugun bir yerlerde internette ama bilmiyorum çok kararsızım 24 yaşına geldim şakır şakır konuşmak istiyorum artık ya bıktım zaten işe girerken illa bi ingilizce istiyolar bıktım böyle orta seviyeden hatta altında olmaktan :S:S:S:S:S çok mutsuzum
Ben de Amerikan kültüre gitmiştim ama çok devam edemedim finallerle götürmek zor geldi.Mezun olunca gidicemyerimsenibenAynı sıkıntıyı ben de yaşamıştım aslında seviyem iyidydi.10. kurdan başlamıştım.Ama yazmakla okumakla, konuşmak bir olmuyor:1no2:Bize okullarda öğretilen ingilizcenin telaffuzu ile Amerikan kültürdeki hocanın telaffuzu çok farklıydı:teselli: Benim de çok canım sıkılmış moralim bozulmuştu.Bir de nedense konuşmaya çekiniyor insan alışık olmadığı için belki de.Ama zamanla alışılır bence de herkesten farkımız ne ki bizima.s.
Canım kusura bakma yeni gördüm.canım amerikan kültürde toplam 6 kur var..sen nasıl 10. kurdan başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?