How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ingilizce kursu

_nazenin_

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
206
14
623
amerikan kültür derneği dil okuluna kayıt oldum ve bugün kurs başladı..başlangıç seviyesi grubundayım..benden hariç 6 kişi daha var..onların baya bilgisi var..ama bize lisede fazla ing. göstermedikleri için bildiklerimi de unutmuşum..hiç birşey bilmiyorum desem yeridir..sınıfta türkçe konuşmak yasakmış..hoca sürekli birşeyler konuşuyor ve öğrenciler de büyük oranda anlıyor karşılık veriyorlar..bense tek kelime edemeden öylece bakakaldım 3 ders boyunca..dersten sonra hocayla görüştüm..böyle böyle benim seviyem çok düşük diye anlattım..bişey anlamıyorum dedim..o da zamanla anlarsın deyip geçiştirdi..ne yapıcam ben ya:1no2: kendimi çok kötü hissediyorum..büyük bi hevesle gitmiştim ingilizceyi de çok severdim öğrenciyken ama hayal kırıklığına uğramış oldum..kursa giden var mı başka yada benim durumumda olan?

onlarında pek anladığını sanmıyorum ama duya duya alışırsın canım üzülme. bende üniversiteye başladığımda tek kelime bilmiyodum şimdi ana dil gibi konuşabiliyorum. duya duya alışılıyo.

Canım benim hayal kırıklığını bırak öncelikle amaç zaten orada yabancı kalıp anlamak için çaba sarfetmen ama sen biraz fazla yabancı kalmışsın sana kursa başlamadan önce test yapmadılarmı seviyen belli olmalıydı öncede öğretmeninle değil kurs yetkilileri ile konuş ve kendini başlangıç seviye kurslarına kaydırt derim.

Zaten başlangıç seviyesindesin ilk başlarda zorlanırsın ama biraz sözlük oku zamanla anlarsın bende unuttum bildiklerimi hatta bir arkadaşımdan özel ders alacağım :))

test yaptılar en baştan başlangıç seviyesinden başladım ama işte çok da başlangıç gibi gelmedi bana..diyorum ya en basit şeyleri bile unutmuşum..ne anlıyorum ne de konuşabiliyorum..

onlarında pek anladığını sanmıyorum ama duya duya alışırsın canım üzülme. bende üniversiteye başladığımda tek kelime bilmiyodum şimdi ana dil gibi konuşabiliyorum. duya duya alışılıyo.

ya aslında ben okullardaki ing. dersleri gibi olucak sanıyodum..ama tek kelime türkçe konuşmak yok..sürekli uzun uzun cümleler kuruluyor ve daha ilk günden bunları anlayıp,sorulara cevap vermem bekleniyor,ben kelimelerin anlamlarını bile bilmezken..

o zaman hemen bi kaç kalıbı ezberle mesela anlamadım lütfen yavaşça tekrar edin falan demeyi ezberle ki bunu söylediğinde tekrar anlatsın hoca.

malesef liselerde öğretilen yabancı dilden birkaç sene sonra eser kalmıyor,bu senin suçun değil canım.bende amerikan kültüre gitmeyi düşünüyorum,bu konuda en iyisi o yerimseniben sen biraz evde bak,hiç değilse arkadaşın dediği gibi belli birkaç cümle öğren.bu arada tekrarlarını yapmayı aksatma,mutlaka öğrenirsin ingilizceyi,kolay gelsin yerimseniben

o zaman hemen bi kaç kalıbı ezberle mesela anlamadım lütfen yavaşça tekrar edin falan demeyi ezberle ki bunu söylediğinde tekrar anlatsın hoca.

haklısın canım..hemen pes etmemek gerek aslında..bakalım şu bir hafta geçsin..değişen bişey olmazsa o zaman düşünürüm artık..

malesef liselerde öğretilen yabancı dilden birkaç sene sonra eser kalmıyor,bu senin suçun değil canım.bende amerikan kültüre gitmeyi düşünüyorum,bu konuda en iyisi o yerimseniben sen biraz evde bak,hiç değilse arkadaşın dediği gibi belli birkaç cümle öğren.bu arada tekrarlarını yapmayı aksatma,mutlaka öğrenirsin ingilizceyi,kolay gelsin yerimseniben

teşekkür ederim desteğiniz için arkadaşlar..

ben de ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi hiç bilmiyorum american kültürü okudum ben de bugun bir yerlerde internette ama bilmiyorum çok kararsızım 24 yaşına geldim şakır şakır konuşmak istiyorum artık ya bıktım zaten işe girerken illa bi ingilizce istiyolar bıktım böyle orta seviyeden hatta altında olmaktan :S:S:S:S:S çok mutsuzum :(

ben de ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğimi hiç bilmiyorum american kültürü okudum ben de bugun bir yerlerde internette ama bilmiyorum çok kararsızım 24 yaşına geldim şakır şakır konuşmak istiyorum artık ya bıktım zaten işe girerken illa bi ingilizce istiyolar bıktım böyle orta seviyeden hatta altında olmaktan :S:S:S:S:S çok mutsuzum :(

canım ilk gün bana çok karışık gelmişti herşey..meğer o gün seviyemizi ölçmek için sohbet etmeye çalışmış hocamız bizimle..sonraki gün en baştan yani en basit şeylerden başladık..şimdi çok memnunum..amerikan kültürü tavsiye ederim yani..

bende ing.kursuna gitmek istiyorum.üni ögrencisiyim ama bana arkadaslarım master ı yurtdısında yaparsın faln diolar,ama bende ilerletmek istiyorumm

Ben de Amerikan kültüre gitmiştim ama çok devam edemedim finallerle götürmek zor geldi.Mezun olunca gidicemyerimsenibenAynı sıkıntıyı ben de yaşamıştım aslında seviyem iyidydi.10. kurdan başlamıştım.Ama yazmakla okumakla, konuşmak bir olmuyor:1no2:Bize okullarda öğretilen ingilizcenin telaffuzu ile Amerikan kültürdeki hocanın telaffuzu çok farklıydı:teselli: Benim de çok canım sıkılmış moralim bozulmuştu.Bir de nedense konuşmaya çekiniyor insan alışık olmadığı için belki de.Ama zamanla alışılır bence de herkesten farkımız ne ki bizima.s.

Ben de Amerikan kültüre gitmiştim ama çok devam edemedim finallerle götürmek zor geldi.Mezun olunca gidicemyerimsenibenAynı sıkıntıyı ben de yaşamıştım aslında seviyem iyidydi.10. kurdan başlamıştım.Ama yazmakla okumakla, konuşmak bir olmuyor:1no2:Bize okullarda öğretilen ingilizcenin telaffuzu ile Amerikan kültürdeki hocanın telaffuzu çok farklıydı:teselli: Benim de çok canım sıkılmış moralim bozulmuştu.Bir de nedense konuşmaya çekiniyor insan alışık olmadığı için belki de.Ama zamanla alışılır bence de herkesten farkımız ne ki bizima.s.

canım amerikan kültürde toplam 6 kur var..sen nasıl 10. kurdan başladın?

canım amerikan kültürde toplam 6 kur var..sen nasıl 10. kurdan başladın?
Canım kusura bakma yeni gördüm.:utangac:Ben 12 kur var demişim ama galiba yanlış belirttim çünkü epey oldu gideli.:uhm:Şöyle ki en yüksek seviye 'advance' di .o da kendi içinde iki parçadan oluşuyordu(11ve 12.kısım).Ben advancedan önceki kurun -ki o da kendi içinde ikiye ayrılıyordu -ikincisindeydim.O.da 10. kısım oluyor. Ben ona da kur demişim .:bbo:Yani 6 kur kendi içinde 2 şer ayrılarak toplam A1 A2 B1 B2........ falan diye gidiyor ya ben onları da kur olarak belirtmişim özür dilerima.s.

Merhabalar ....bende İsmekin ingilizce kursuna devam ettim bu sene 2. kuru da bitirdik.Bizim hocamız da baştan beri hep ingilizce konuştu.bende ilk başlarda senin gibi paniğe kapıldım ve kendimi kötü hissettim hocanın söylediği cümlelerden 1 ,2 kelime anlıyordum sadece.ama aylar geçtikçe anlamaya başlıyorsn ve hocanın kurduğu cümleler kulak dolgunluğu oluyo ve sen cümle kurarken aklına geliyo hangi kelimeyi nerede ne zaman kullanacağın.Bence iyi bi uygulama

cnm bende abd kültüre gittim..ben çok menun kalmadım açıkcası ..
benim ing çok kötüyü abc den başaldım desem yeridir...bence 1 kurda hep ing konuşmak çok sacma geliyor..zaten bişey bilmiyoruz ne anlayabilir ki...
whar are you doing..*..bunu sen ne yapıyorsun ..tercümesini yapmadan ..ömür boyu duysamda anlayabilirmiyim ..tabiki.hayır..sonuç..hocamla konuştum...her cümlenin snunda cümleyi tercüme ediyordu..zamanla hem cümle hemde kelimeem gelişti...zaten 2 ci kurda ..konu anlatımı dışında..türkçe konuşmuyordu..kızlar sesiz kalmayın ..herkezin kapasitesi farklı..anladığınız yönde anlatım isteyin ..paraml a okuyorum ve fiyatlar yüksektir.abd.kültür.der..valla kimse bana gülücek diyede bakmadım..herşeyi sordum..şuan fena değil..

2 aylığı 900 cnm
tabi pazarlık ve taksit imkanı var ama en az 800 olu oda ..yüksek yani

1 kurr 2 ay yuvarlak hesap 900 ytl..tabi taksit imaknı var ...
ama bence yinde cok yani...:dilcikar:

Back