ingilizce kursu için yardım!!!!

Arkadaşlar merhaba English Time'dan almış olduğum 3 kurum var okul ve iş saatlerinin değiştiğinden gidemiyorum ve 3 kurumu devretmek istiyorum 3 kuru 2.400 TL'ye almıştım ama benim şuanda acil ihtiyacımda var bundan dolayı peşin 1.500 TL 'ye satıyorum..İlgilenen arkadaşlar bana mail atabilirsiniz..Benim kurum istanbul mecidiyeköydeki şubededir eğer isterseniz bulunduğunuz yerdeki English Time şubesine aldırabiliyorsunuz devretme işi resmi oluyor bir problem çıkmıyor..

arkadaşlar slm:) benim erkek arkadaşım yeni bitirdi ingilizce kursunu İzmir Alsancakta Oydem'e gitti. Açıkçası ben onda bi gelişme beklemiyordum ama beni yanılttı :) 12 kur aldı sonuna kadar devam etti çok memnun kaldı. hiç ingilizcesi yokken şimdi girdiği işte yabancı müşterileri ile çok rahat konuşuyor. Gerçekten çok kaliteli bi eğitim veriyorlar ve hocaları çok iyiydi. bende ispanyolca istiyorum geçen hafta görüştüm Aralıkta başlamaya karar verdim. ve sizide tavsiye ederim galiba Karşıyakada da şubesi varmış

istanbul ingilizce konuşma kulübü.şişlide.hocalar ingiliz ve amerikalı kayıt veya devam gibi zorunluluklar yok.xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarr izmirde ksk de hacettepe akademy diye bir dil kursu var. ben oraya yazıldım. mebe bağlı. birebir öğretiyor. giden var mı , yorumlarınızı bekliyorum.

Kizlar ben de ay once Istanbul'da ILM'ye yazildim. Yabanci hocalar da giriyo derslerimize, oyle cok asiri pahaliya da yazilmadim yani.BEn memnunum, kursa yazilmayi dusunen varsa bence gidip bi gorussunler :)

ingilizce eğitimi almak istiyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum istanbul 'da oturuyorum english time var ama kötü diyolar fikri olan ?

ingilizce eğitimi almak istiyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum istanbul 'da oturuyorum english time var ama kötü diyolar fikri olan ?

merhaba

benim just english'te 3 kurluk bir hakkım var 2 kur bitirdim yeni bebeğim olduğundan dolayı hem zaman hemde fırsatım olmayacak kursa gitmeye iyi bir kurstu ist bir çok yerde şubesi var devretmek istiyorum fiyatıda benim 1 yıl öncekiyle hatta fiyatta yardımda ederim yine ilgilenirseniz...( just englih internettende araştırın bence )

Çok teşekkür ederim ama okulda hazırlık okuyacağım bu yıl ingilizce eğitimi mi o şekilde kapıyacağım inşallah ama çok düşüncelisiniz teşekkür ederim:)

benim de tayin dolayısıyla devam edemediğim kur haklarım var. daha uygun fiyata devredebilirim. ilgilenen olursa mesaj atabilir.

istanbul için bir şey diyemem ama eger eskişehirde yaşıyorsanız kesinlikle my english öneriyorum bir arkadaşın sıfır ingilizcesi vardı 2 yıl kursa gitti ve çok iyi bir seviyeye geldigini söyleyebilirim ama kişinin gayreti çok önemli özellikle türkiyedeki kurslar için söylüyorum sürekli ingilizce konuşacagınız bir alan olmadıgı için bilgilerinizi sürekli sıcak tutmanız lazım ama kurs olarak gerçekten çok iyiymiş yabancı hocalarla pratik yapma şansınız çok fazla mesela bu arkadaş bana 2-3 hafta ingilizce anlattı ki sıfır ingilizcesi olan biriydi bir hoca gibi konuları grameri rahat anlatabiliyordu tabi o bunun üstüne 1 yılda amerikada ingilizce kursuna gitti şuan ingilizce film ve dizileri yada haber kanallarını %80 anlıyor ama şunu söyledi bir amerikalı gibi ingilizce konuşmak için en az 10 seneyi vermek lazım dedi ya orada bulanacaksın yada çok ufak yaşlarda öğrenmeye başlayacaksın ne yaparsanız yapın onlar gibi akıcı bir ingilizce kolay degil
buradaki ingilizce kursunun ona faydası şu oldu grameri çok iyi öğrendi yazma ve okuma işini halletti bir sitedeki ingilizce yazıyı çok rahat okuyabiliyordu ve konuşmaya gelincede hiç konuşamıyor degildi buradan tek başına amerikaya gittiginde günlük konuşmaları rahat bir şekilde yapabiliyordu bu bile bence önemli bir şey onun amerikaya gitme sebebi biraz iş ingilizcesiydi yoksa burada öğrendiginiz ingilizce hele de iyi bir kurssa siz azimliyseniz yabancı bir ülkede pekala işinize yarar çok rahat bir şekilde kaybolmadan gezebilicek kadar ingilizceniz olur

Arkadaşlar ben de bu yaz English Time kursuna başladım.Sizin yaşadığınız şehirlerdeki diğer yabancı dil kursları nasıldır tam bilmiyorum ama benim gittiğim kursta tamamen yabancı öğretmenle ders işliyoruz,en büyük avantajı da bu.Ben eskiden İngilizceyi bildiğim halde tek kelime edemezken şimdi İngilizce konuşmayı çok seviyorum Mesela English Time'da şöyle bir uygulama var kur alıp da daha başlamamış olsanız dahi gelip speaking aktivitelerine katılabiliyorsunuz.Yine bu aktivitelerde yabancı öğretmenler tarafından yapılıyor her gün.Ben çok memnun kaldım English Time'dan sizlere de tavsiye ederim.Ayrıca ingilizce konuşmak konusunda sıkıntı yaşıyorsanız mutlaka İngilizce videolar,filmler ve diziler izleyin,mesela önce Türkçe altyazılı izlemeye başlayın,bir süre sonra İngilizce altyazılı izlemeye geçin ve en sonunda altyazısız direkt orijinalini izleyin bunun çok faydasını göreceğinize eminim.Bir de İngilizce konuşmak için çok fazla gramer bilmeniz gerekmiyor ya da bilseniz bile sürekli onları kullanmak zorunda değilsiniz,zaten dikkat ederseniz yabancılarda sokak ingilizcesi dediğimiz türden doğal bir dille konuşuyorlar,bu yüzden kendinizi çok fazla sıkıntıya sokmayın düzgün konuşmak için Zaten siz konuşmaya başladıkça gerisi geliyor

merhaba.hangi şubesinde eğitim aldınız acaba?birde kursunuz bittiğinde cidden ingilizce konuşur durumdamıydz.bu kurs hakkında çok farklı yorumlar var o yüzden kafam baya karıştı

merhaba.hangi şubesinde eğitim aldınız acaba?birde kursunuz bittiğinde cidden ingilizce konuşur durumdamıydz.bu kurs hakkında çok farklı yorumlar var o yüzden kafam baya karıştı

Ben Edirne şubesinde eğitim aldım hatta hala devam ediyorum,yaklaşık 4 ay oldu,gerçekten çok faydasını gördüm daha level 3'te olmama rağmen çok iyi ingilizce konuşabiliyor ve yabancılarla iletişim kurabiliyorum,bayağı geliştirdim ingilizce bu kurs sayesinde

Sevgili dostlar,

Burada yeniyim. Şöyle sağa sola bakarken benimde yıllarca sorunum olan ingilizce ile ilgili başlıklar dikkatimi çekti. Bende sizler gibi kendimi rüzgara kapılmış hissetmiş, bir sürü yabancı dil kursu denemiş, ingilize dil kursları hakkında hep birilerinden medet umar olmuştum.

Sizlere kalben diyorum ki, ingilizce kurslar adı ve kalitesi ne olursa olsun temelde aynıdır ve ticari kaygılar üzerine inşa edilmişlerdir. Artık bu konuda uzman biri olarak size şu kadarını söylemek istiyorum. Adı ne olursa olsun tüm ingilizce kursları yabancı öğretmenlerine saati 17tl ile 23 tl arasında para öder ve bunu da paranın bir kısmını içerde tutarak yapar. Şimdi bir düşünün, kendi ülkesinde hiç çalışmasa bile işsizlik maaşı bu miktardan fazla olan biri niye 3. dünya ülkesi olarak gördüğü bir yere gelip kendince bu komik rakamlara ders versin. Ya parası bitmiş fakir turist, ya eşi burada bir görevde olan ve evde canı sıkılan biri yada dini misyonla bu işi yapanlardır bunlar. Yani tek özelliği ingilizce konuşmak olanlar. O da, köylü mü, kamyoncu mu veya vb... mi bilinmez.

İyi ingilizce kursu yoktur, ucuz kurs vardır. Kendinizi boşa yormayın ve paranızı boşa sokağa atmayın. Temelde hepsi aynıdır ve aynı kitapları okuturlar. Ucuz ama devamlı gidebileceğiniz bir ingilizce kursu bakın. Süreklilik kazanmış olursunuz. Kimseye de fikir danışmayın. Sizi hep yanlış yönlendirirler.

Ben sabırlıyım, inatçıyım, öyle bir iki lafa bakıp yılmam diyorsanız, size matematiksel ingilizce adı altında eğitim veren Erhan Hocayı tavsiye edebilirim. 6 ayda ingilizce de çok yol kat edersiniz. Ama biraz pahalı, sinirli, başarısızlığa tahammülü olmayan aksi bir adamdır. Öyle herkesi almaz ve sitesinde katılım koşulları vardır. İş ve akademi dünyasına yönelik ingilizce dersler verir ve Türkçe baraj sınavı yapar. Kısaca herkese göre değil yani. Ha birde facebook sayfasında her gün bir paragraf verir ve her bir öğrencisi ile tek tek ilgilenir. Bunlar herkese açıktır. İsterseniz öğrencisi olmasanız bile, siz de takipçisi olabilirsiniz.

Ama çok da ümitlenmeyin, sadece parmakla sayılacak kadar kişi alır. Siz yine de yukarıda yazdıklarımdan şaşmayın. Ucuz ama sürekli bir ingilizce kursu bakın.

Nuran Kazan

Selam Kızlar

Konuyu görünce kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Ben de iş için İngilizce öğrenmek zorundayım. Birkaç sefer İstanbuldaki kurslara gittim ama hep yarıda kaldı. Çünkü hepimizin ortak sorunu İngilizce kurslarının çok pahalı olması.

Bi süre önce 4. Levent metro merdivenlerinde Engoo dil okulunun reklamlarını gördüm. Online bir okul olduğu yazıyordu denemek istedim. Bi de 2 ders bedava veriyorlarmış, bana cazip geldi :) Skype üzerinden görüntülü ders veriyorlar ve hocamızı kendimiz seçebiliyoruz. Ben de Filipinli bir hoca seçtim. Çok iyi bir hocaydı ve en önemlisi piyasadaki kurslara göre çok uygun fiyatlı. Hele de yabancı biriyle konuşabildiğimi görünce aşırı motive oldum. Aylık paketler varmış Engoo Türkiye’de. 1 aylık paketi deniyorum şu an gayet güzel gidiyor. Hem de yollarda vakit harcamadan evimde alıyorum dersleri, harika bence :) Denemek isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…