Arkadaşlar ben de bu yaz English Time kursuna başladım.Sizin yaşadığınız şehirlerdeki diğer yabancı dil kursları nasıldır tam bilmiyorum ama benim gittiğim kursta tamamen yabancı öğretmenle ders işliyoruz,en büyük avantajı da bu.Ben eskiden İngilizceyi bildiğim halde tek kelime edemezken şimdi İngilizce konuşmayı çok seviyorum
Mesela English Time'da şöyle bir uygulama var kur alıp da daha başlamamış olsanız dahi gelip speaking aktivitelerine katılabiliyorsunuz.Yine bu aktivitelerde yabancı öğretmenler tarafından yapılıyor her gün.Ben çok memnun kaldım English Time'dan sizlere de tavsiye ederim.Ayrıca ingilizce konuşmak konusunda sıkıntı yaşıyorsanız mutlaka İngilizce videolar,filmler ve diziler izleyin,mesela önce Türkçe altyazılı izlemeye başlayın,bir süre sonra İngilizce altyazılı izlemeye geçin ve en sonunda altyazısız direkt orijinalini izleyin bunun çok faydasını göreceğinize eminim.Bir de İngilizce konuşmak için çok fazla gramer bilmeniz gerekmiyor ya da bilseniz bile sürekli onları kullanmak zorunda değilsiniz,zaten dikkat ederseniz yabancılarda sokak ingilizcesi dediğimiz türden doğal bir dille konuşuyorlar,bu yüzden kendinizi çok fazla sıkıntıya sokmayın düzgün konuşmak için
Zaten siz konuşmaya başladıkça gerisi geliyor