İngilizce Konuşma Kursu Arıyorum...

bugün kadıköy de bir kursla konuştum, konuşma klübünün fiyatı 300 lira imiş ve yalnızca yabancı hocalar oluyormuş, bilginize..

arkadaslar isterseniz ben konusma konusunda yardımcı olabilirim uygun fiyata bilgi almak isterseniz mesaj atabilirsiniz.iyi aksamlar

bugün kadıköy de bir kursla konuştum, konuşma klübünün fiyatı 300 lira imiş ve yalnızca yabancı hocalar oluyormuş, bilginize..

slm midyetava bu bahsettiğin kursa başladın mı nasıl memnun musun birde kursun adını öğrenebilir miyim buradan yazabilirsin bir sorun olacağını sanmıyorum teşekkürler=)

Merhabalar,

Ben Amerikan Kültür Derneği Pendik Şubesinde öğrenciyim. Şuan seviyem B2. Kurstan oldukça memnunum.

Daha önceden eskişehirde iki kursa gitmiştim. Üç kursu karşılaştırınca Amerikan kültür kesinlikle fark atıyor. Bunun çeşitli nedenleri var. Bunlardan en önemlisi derslere yabancı hocalarda giriyor. Yabancı hocanın katılma oranı seviyeye göre değişiyor. Misal ikl kurlarda %30 ken ilerde %50 daha sonra %70 olabiliyor. Ayrıca ücretsiz konuşma kulüpleride mevcut. Ben dil kurslarından çok çektiğim için Amerikan Kültürede yazılırken şu kampanyalarına kanmayıp ilk başta tek kur için anlaşma yaptım. Baktım herşey yolunda 2+1 kampanyasından yararlandım ve sonuna kadr devam etmeye karar verdim. Ama bunu yaparken tez ve bebek konusunu hiç hesaplayamadım. Şuan 3 kurluk anlaşmamın ilk kuru bitmiş durumda. Kalan iki kuru devretmek istiyorum.

İlgilenen arkadaşlar varsa öncelikle kursu kendiniz araştırın. Amerika kültüre tamam diyorsanız inanılmaz uygun oluyor bu şekilde sizler içinde... Şöyle açıklayayım ben 3 kur için 1720 Tl ye anlaşmıştım. 1720 yi üçe bölünce 550 gibi bişey çıkıyor. tek kur fiyatı. iki kuru 1100 TL ye almış oluyorsunuz...İsterseniz kurs ve fiyat araştırmanızı yapın, benimle iletişime geçin.
sevgiler...

hanfendi ben ingilizce kurs hakkımı devretmek istiyorum uygun bir fiyata benle iletişime gecebilirsiniz sizin cevrenizde subesi var kursun ben işim den ötürü gidemiyotum özel ders olarak kullanabilirsiniz yada sadece konusma olarak numaram......... iyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
uygun fiyata ingilizce kurs yada özel ders almak isteyen varsa burdan duyuruyorum benle iletişime gecebilirsiniz gerekirse taksitde yapabilirim sadece yabancı yada türk hocayla ingilizce konusma olarak da kullanılabilir british english de hakkım bulunmaktadır kursa gitmeye hakkı aldıgınızdan bir kaç ay sonrada baslayabilirsini z ilgilenenlere duyrulur

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

canım geçen sehirfırsatı.com da amerikan kültürün indirimi vardı şişli şubesi için..700 tlden 100tl ye indirmişlerdi 48 saat konuşma kursuydu hem de.. malesef çok güzel bir fırsattı ama çok kısa sürede doldu,kaçırdım..500 kişi katılmış inddirime..orayı takip ediyorum ama kurs bulamadım başka, gidesim de kalmadı pek :KK43: bir de pazar günleri tüm gün doluyum..

gecen forumda paylastim ama , fırsat sitelerinde kaçırdığın fırsatları bulabileceğin bir site farkettim, arada takip edersen belki satan birini bulursun. www.firsatiyor.com site ismi.

ingilizce konuşma kulübü şişli de.sadece ingilizce konuşma eğitimi veriliyor.
xxxxxxxxxxxx

Arkadaşlar merhaba English Time'dan almış olduğum 3 kurum var okul ve iş saatlerinin değiştiğinden gidemiyorum ve 3 kurumu devretmek istiyorum 3 kuru 2.400 TL'ye almıştım ama benim şuanda acil ihtiyacımda var bundan dolayı peşin 1.500 TL 'ye satıyorum..İlgilenen arkadaşlar bana mail atabilirsiniz..Benim kurum istanbul mecidiyeköydeki şubededir eğer isterseniz bulunduğunuz yerdeki English Time şubesine aldırabiliyorsunuz devretme işi resmi oluyor bir problem çıkmıyor..

Arkadaşlar merhaba, öncelikle şunu belirteyim, lütfen ama lütfen o adı bilinen popüler kurslara para kaptırmayın, (devir etmek isteyen arkadaşlar kusura bakmasın ama kimse kimseyi kandırmasın )

Nedenine gelince; bir kere hepsi birbirinin aynısı,yok callan metod yok bilmem ne metod hepsi aynı, sonuç olarak boşluk doldurmalı kitapları okutuyorlar, dolayısıyla sadece boşluk dolduran ve cümle kurduramayan bir ingilizce öğreniyorsunuz, ikincisi kelime öğrenemiyorsunuz. Sonrada bir bakıyorsunuz advanced seviyesine gelmişsiniz ama ortada bir şey yok.
İngilizce konuşma kursu arayan arkadaşlara gelince, eğer tam bir gramer ve kelime bilginiz yoksa,konuşma kulubünde ancak bardağınızdaki su misali o kadarıyla konuşup durursunuz, akıcı ama yarım yamalak bir ingilizce pratiği yapmış olursunuz. Bu sorunun çözümü size yeni bilgiler katarak ingilizce düşünme sistemini size öğreten bir kurs olmalı.

Tüm bunları şuradan biliyorum,yaklaşık son 10 yıldır sürekli piyasada ki kurslara giden,özel hocalar tutan,couchsurfinden yabancılarla pratik yapma uğruna para yediren ve yine yarım yamalak ingilizce ile tırmalayan biriydim, neyse ki marmara üniversitesden emekli bir ingilizce hocasından, adı pek bilinmeyen bir kurs olan UDES ingilizceyi öğrendim ve son 1 yıldır buraya gidiyorum, iki yakada da şubesi var ama çok az,butik bir yer çünkü..
şimdi hem bol bol cümle çeviri yaptığımdan konuşma ağırlıklı bir eğitim alıyorum hem de çok fazla kelime öğreniyorum ama benim asıl amacım YDS'den iyi bir puan almak,burada bir taşla iki kuş vuruyorum:KK66:
buranın tek dezavantajı, test usulü olmadığı için soru kitapçığı yok, onun içinde piyasadan aldığım soruları çözüyorum.
Bana sorarsanız soru önemli değil,binlercesi internette bile elinizin altında ama kaliteli eğitimi bulmak zor,bende tercihimi bundan yana yapıyorum artık çünkü ne kaybedecek param kaldı ne de zamanım..

Merhaba Arkadaşlar,

Dilko English Academy'den aldığım özel ders haklarımı devretmek istiyorum.Ben konuşma için almıştım ancak dersleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz size kalmış yani.Ayrıca dersleri yabancı ya da türk hocalardan birebir alabiliyorsunuz.toplamda 29 saat hakkım var devretmek istediğim.
ders programları sizlerin isteğine göre planlanabiliyor.Özel ders olduğu için hocalar sizin ihtiyacınıza yönelik eğitim veriyorlar.Kalabalık sınıf ortamlarında ingilizce konuşmaktan çekiniyorsanız yalnız sizin konuşacağınız özel ders için çok uygun bir fırsata devrediyorum.
İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.

X