takipçinim. canım bu arada karar verdim ingilizce kursuna yazılacam ismek te ama bakalım inş. kontenjanlar dolmamıştır :))
Sağ ol. Dolmamıştır bence, bir an önce kaydını yaptır:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takipçinim. canım bu arada karar verdim ingilizce kursuna yazılacam ismek te ama bakalım inş. kontenjanlar dolmamıştır :))
refer to:consult:look up : başvurmak
The secratary referred to a dictionary for the correct spelling of some problem words.
sekreter problemi çözmek için sözlüğemi başburmuşşş allahım benim ingilizcede bu kadar işteeee
ay nasıl öğrenecem ben bu ingilizceyi yaaaa
tşkler canım bende yavaş yavaş sizlerin sayesindee öğrenecem inş..
tatlım akılda kalabilmesi için en kolay nasıl yapabilirim ay ezberledim sanıyorum hopp üç beş gün sonraa yok unutmuşum
slm teşekkürler canım...sen buralarda değilmisin seni göremiyorummmmmm :2:
bunlar nedir canım... buarada birazdan çıkmam lazımmm özürr iii ozaman haftaya salıya kadar burdaysannn gzl bilğileri paşlaşırmısınnn
Kelime; okunuşu, anlamları, örnek cümleler ve varsa SYN yani eş anlamlısı.
Paylaşıcam canım. Sen kursa başladın mı? Sen nasıl bilgiler istediğini söyle ona göre de paylaşım yapabilirim.
benim en önemli sorunum kelime dağarcığımın az olmasıı öncelikle kelime ezberlemem lazımmm yoksa nasıl olacak demiii :2: