• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce kelime öğrenmek için kolay ve zevkli yöntemler:)

Biz lisedeyken yani 92-96 yıllarında anadolu lisesinde bir ingilizce öğretmenimiz vardı, bize okuldan mezun olana kadar şakır şakır ingilizce öğreticem demişti:1: (tabi biz ona Türkçe öğrettik) bize cebimizde mutkaka şu küçük sarı ingilizce sözlükler olur ya cebimizde sürekli onlardan taşımamızı, rasgele bir sayfa açıp rasgele bir kelime öğrenip, onu not almamızı, mesela günde 5 kelime yazdın o gün onları tekrar etmemizi ve diyelim 1 haftada 30 kelime öğrendik, karşımıza birini alıp o rasgele kelimeleri sorup ezber yapmamızı sağlardı.. Gerçekten işe yarar bir yöntem..mesela basit cümle kurmanın kuralı Subject + Verb+ Object (özne+nesne+yüklem) bunu unutmamamızı, hatta bizim kitapların ekleri vardı mini hikaye kitapları, yada dünya klasiklerinin mini özet kitapçıkları onlardan çeviri yaptırırdı, örneğin macbeth i çevirttirmişti, shakespeare den, tabii o da mini kitapçıktı, kelimeler sade olduğundan çok zorlanmamıştık, kısacası olayın özü eski usül sözlüklerdir, cebinden ayırma, evde sokakta dolmuşta sık sık gözat ve kısa metinleri çevirmeye çalış, yada kendin cümleler kur..:34:

Kzlar live mocha siteye giremedim crome eski surum diyor yeniledim yine ayni erisim yok diyor nedenacaba anayan bana yardimci olabilir mi

Interpals sitesi nasıl bir site zararlı bir şey var mı içinde
liseden arkadaşlarım bi ara çok kullanıyolardı o siteyi yabancı dil açısından iyi aslında mektup arkadaşı bile edinmişlerdi bi süre sonra türkler yazmaya başlıyo sevgili arayışında olan türkler yani elin yabancı sitesine giriyosun türkler peşini bırakmıyo :DD onun dışında iyi yani.

hmm güzelmiş gelenleride engelleriz artık . yoksa başka adam gibi site bulamadım . yalız kayıt olcaktım ancak sing up a bassam bile kabul olmuyor :S

eskiden bisuu çok iyiydi fakat belli bi seviyeden sonra çoğu online site ücret istiyor.Ücret istemeyen online arkadaşla konuşabileceğim site tavsiyesi olan var mı? help meeeee

interpalse dun uye oldum bugun mesaj kutum doldu
turk erkeklerıne abaza dıyen halt etmıs:63:

Back