Arkadaslar www.livemocha.com buraya üye olun guzel bir online ingiliZce öğrenme sitesi
Ama her gun düzenli 2 saatinizi buraya ayırıp çalısmanız gerek
Başlangıç seviyesinden başlayıp ileri düzeye ulaşan arkadasım var
Basarılar 👍
>>Rabbim saglık sıhhat versin <<
1.Türkçe altyazılı ingilizce dizi izlemek :)Merhaba gene ben
İngilizce öğrenmeyi kafaya koydum yapicam ben bunu ama kelime öğrenirken zorlaniyorum varmı kelime öğrenmek için kolay yontemleriniz?
Canım bunlar android için aplikasyon degilmi?brainyoo programini öneririm. ögrenmek istedigin kelimeleri giriyorsun, sonra ögrenme modunda sana kelimeleri soruyor. unuttuklarini daha cok tekrarlatiyor. degisik degisik fonksiyonlari var.
birde appi var, yoldayken vs. sürekli kelimelerin yaninda oluyor, cok pratik
1.Türkçe altyazılı ingilizce dizi izlemek :)
2.Kelimelerin eş anlamlarını örneklendirmek göz işinalığı yaratıyor :)
Tesekkur ederim kızlar bu onerileride not aldım:)Merhaba tolin bende pre-intermedite seviyesindeydim eğer yabancı dizi izlemeyi düşünüyorsan sana baby daddy i öneririm hem dili kolay ve günlük dil kullanılıyo çoğu şeyi anlayabilirsin böylelikle geliştirirsin hemde komedi dizisi :) Kolay gelsin
Canım bunlar android için aplikasyon degilmi?
Sen hangisini kullaniyosun canım?ben pc de yükledim ilk kez, daha kolay oluyor kartlari yönetmek degistirmek vs.
sonra android appi oldugunu farkettim, telefona da yükledim, simdi pc de
yaziyorum direk telime de gidiyor günceleyince, hem telden hem pcden bakabiliyorum :)
Tesekkur ederim canım bakicam bunada:)Canım bu linki incele buldum o programı
http://hafizamerkezi.com/?sayfa=ingilizcekelime&en=big
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ucretsizmis uye olucam sonra kullanmak kolay mi nasil bir site gunde 2 saat olmadi 1 saat ayiririm ogrenebilir miyim ne drece ogretiyor ogretim sekli nedir yazar misiniz
ama ucretlı bu degılmı
Merhaba gene ben
İngilizce öğrenmeyi kafaya koydum yapicam ben bunu ama kelime öğrenirken zorlaniyorum varmı kelime öğrenmek için kolay yontemleriniz?
Ne olarak arattin YouTube de canım?Cnm ben yuksek okul sinavlarimdan once you tube girmistim videolardan kelime ogrendimve cok isime yaradi sozlumu gelistirmime yardimci oldu ingilizce sozlu sinavlarimda basarili gecti ! eyluldede ozel dil kursunu baslicam ana dilim gibi konusabilmek icin !
programin ismi "brainyoo"
Ya ben onu indirdin e mail adresi falan istiyor benden..
Ne olarak arattin YouTube de canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?