İngilizce kelime öğrenmek için kolay ve zevkli yöntemler:)

Ucretsizmis uye olucam sonra kullanmak kolay mi nasil bir site gunde 2 saat olmadi 1 saat ayiririm ogrenebilir miyim ne drece ogretiyor ogretim sekli nedir yazar misiniz

Üye olduktan sonra seviyenize uygun ingilizce dersine kayıt oluyorsunuz puanlarınizla sonra derse başlıyorsunuz

Her bir ders 4 bölümden olusuyor
1 - öğrenme
2- öğrendiklerimiz ile ilgili alıştırmalar
3- öğrendiğimiz kelimeler ile yazma calismasi yapma
4- verilen paragrafı okuyarak sesimizi kaydediyoruz

>>Rabbim saglık sıhhat versin <<

Merhaba gene ben
İngilizce öğrenmeyi kafaya koydum yapicam ben bunu ama kelime öğrenirken zorlaniyorum varmı kelime öğrenmek için kolay yontemleriniz?
1.Türkçe altyazılı ingilizce dizi izlemek :)
2.Kelimelerin eş anlamlarını örneklendirmek göz işinalığı yaratıyor :)

Son düzenleme:
Merhaba tolin bende pre-intermedite seviyesindeydim eğer yabancı dizi izlemeyi düşünüyorsan sana baby daddy i öneririm hem dili kolay ve günlük dil kullanılıyo çoğu şeyi anlayabilirsin böylelikle geliştirirsin hemde komedi dizisi :) Kolay gelsin

brainyoo programini öneririm. ögrenmek istedigin kelimeleri giriyorsun, sonra ögrenme modunda sana kelimeleri soruyor. unuttuklarini daha cok tekrarlatiyor. degisik degisik fonksiyonlari var.

birde appi var, yoldayken vs. sürekli kelimelerin yaninda oluyor, cok pratik

Son düzenleme:
Canım bunlar android için aplikasyon degilmi?

1.Türkçe altyazılı ingilizce dizi izlemek :)
2.Kelimelerin eş anlamlarını örneklendirmek göz işinalığı yaratıyor :)

Tesekkur ederim kızlar bu onerileride not aldım:)

Canım bunlar android için aplikasyon degilmi?

ben pc de yükledim ilk kez, daha kolay oluyor kartlari yönetmek degistirmek vs.
sonra android appi oldugunu farkettim, telefona da yükledim, simdi pc de
yaziyorum direk telime de gidiyor günceleyince, hem telden hem pcden bakabiliyorum :)

Sen hangisini kullaniyosun canım?

Ucretsizmis uye olucam sonra kullanmak kolay mi nasil bir site gunde 2 saat olmadi 1 saat ayiririm ogrenebilir miyim ne drece ogretiyor ogretim sekli nedir yazar misiniz

ama ucretlı bu degılmı

oncelıkle verdıgınız sıteler ıcın tskler

hmm ozaman ben lıvemocho yu henuz kesfeemedım tskler tekrar derse gırdıgımde kredı kartı bılgısı ıstıyodu o yuzden sormustum

Merhaba gene ben
İngilizce öğrenmeyi kafaya koydum yapicam ben bunu ama kelime öğrenirken zorlaniyorum varmı kelime öğrenmek için kolay yontemleriniz?

Cnm ben yuksek okul sinavlarimdan once you tube girmistim videolardan kelime ogrendimve cok isime yaradi sozlumu gelistirmime yardimci oldu ingilizce sozlu sinavlarimda basarili gecti ! eyluldede ozel dil kursunu baslicam ana dilim gibi konusabilmek icin !

Ne olarak arattin YouTube de canım?

Ya ben onu indirdin e mail adresi falan istiyor benden..

benden de istedi, email adresini verdigin icin mesela sadece kendi pcnde degil baska pclerdende
online kartlarini görebiliyorsun ve telefonla bu sekilde baglaniyorsun telde de istiyor email adresini,
ben güvenip verdim canim sorun etmedim basarili bir program gercekten, ben cok memnunum

Ne olarak arattin YouTube de canım?

Ingizlizcedeki diyaloglar yaz bir suru cikar cnm ! istedigine bakabilirsin ! ingilizcede kelimelerde yazabilirsin ben karma yaptim mesela sirf bir videoya odaklanmadim bir coguna baktim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…