Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonuma bisuru uygulama yukledim onlarında biraz faydası oluyor aslında tamam su kutu iside aklıma yattı ama bazıları genede bi sure sonra unutuluyor yahu ben çatır çatır İngilizce konuşmak istiyorum çok seymi istiyorum acabaKelime havuzu yapabilirsin.
Mesela discuss fiilini öğrendin önce onu iyice öğrenmek için 3 kere filan yaz sonra bir kutu yap minik bir kağıda yazıp bir kutuya koy.Öğrendiğim tüm kelimeleri öyle yap.Her gün içinden 5-10 tane kağıtları çek kelimenin anlamını tahmin et. Eğer bilemediysen kenara koy diğer bilemediklerinle onların üstüne düş.
Renkli post it kağıtlara kelimeleri yazıp en çok zaman geçirdiğin,gözünün önünde olan yerlere yapıştır.Giysi dolabın,çalışma masan,duvar,buz dolabı,ayna...
Telefonun android ise ingilizce kelime oyunları indir.. :)
Telefonuma bisuru uygulama yukledim onlarında biraz faydası oluyor aslında tamam su kutu iside aklıma yattı ama bazıları genede bi sure sonra unutuluyor yahu ben çatır çatır İngilizce konuşmak istiyorum çok seymi istiyorum acaba
Bu İngilizce chat odalarına takiliyorum ordakilerde hep türk bi sure sonra muhabbet türkçeye dönüyor bahsettigin siteyede bakicam simdiYabancı bir arkadaş edin onunla pratik yap. Interpals diye bir site var orada kendine uygun yabancı arkadaş bulabilirsin.
Benim Tunus,İngiltere,Brezilya,Polonya'dan çok yakın arkadaşlarım var internet haricinde mektuplaştık bile. :)
Bu İngilizce chat odalarına takiliyorum ordakilerde hep türk bi sure sonra muhabbet türkçeye dönüyor bahsettigin siteyede bakicam simdi
Seviyem pre intermediate kursa gittim bu sene tabi bi kısmını unuttum o ayrıİngilizce seviyenizi biliyor musunuz?Ona göre başka şeyler de önerebilirim aklıma gelirse :)
Canım ben kodlama yöntemiyle kelime ezberi yapmıştım.Mesela carpet(karpıt) halı demek dimi ben bir yöntemde şunu görmüştüm
Kar pıt diye halıya düştü cümlesinde carpet ve halı aynı cümlede kullanılıyor.bu şekilde çok kelime ezberleyebilmiştim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben kodlama yöntemiyle kelime ezberi yapmıştım.Mesela carpet(karpıt) halı demek dimi ben bir yöntemde şunu görmüştüm
Kar pıt diye halıya düştü cümlesinde carpet ve halı aynı cümlede kullanılıyor.bu şekilde çok kelime ezberleyebilmiştim.
Evet senin bu konunu biliyorum gelicem gelicem diyorum bi turlu kısmet olmadı söz mutlaka ugriycam burayahttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719044
Ezberlemek her zaman geçicidir. Dil nankor bir canlıdır.
Öğrendiklerini yerleştirmek için tek yol onlarla pratik yapmak.
Peki bunun programı falan varmı yada kitabi?
Pratik ama nasıl?Bolll pratik .Yoksa çöpe gider
tolincim canım, mega hafızanın böyle satılan cd leri var.. bi araştır istersen kelime öğrenmede birebir.