ingilizce her konuda yardım...

merhabalar
arkadaşınız önerisi gerçekten yerinde olmuş.bol okuma tüm dillerin öğretiminde en önemli faktördür.buna ek olarak sürekli alt yazısız film ve haber kanalları izleyerek anlama bilincinizi yükseltebilirsiniz.ayrıca başka kitaplarla seviyeyi git gide arttırarak okumaya mutlaka devam edin.kelime kelime sözlükten bulmak yerine okuduğunuzu cümlenin gelişinden mana çıkarmaya çalışarak anlamaya devam ederseniz daha iyi olur,sevgiler :)

Şöyle söyleyeyim okuyorum fakat tabi bazı kelimeleri bilmediğim için sözlüğe bakmam gererkiyor.Önce okudum kitabı sonra da anlamak için sözlüğü aldım elime bu defa cümle cümle çözmeye çalışıyorum ama bu da şu anlık zamanımı epey alıyor. Önce okuyup sonra tekrar başa dönmekle hata mı yapıyorum sizce ?Bunu öğrenmek istedim hem level 1 ya da easystarts seviyesindeki kitapları bulmam hiç kolay değil geçen çıkıp bakayım dedim bir ancak bir kitapçıda bulabildim o da bu seviyeden 1 tane kitap. Henüz onu bitirdim daha gerisini nerden bulabilirim bilemiyorum internetten kapıdan ödemeli bakayım dedim onu da bulamadım. Biraz daha araştırmamm gerekecek.Buseviyelerden en az 5-10 arası kitap okumak istiyorum.İnşallah bulabiirim.

Arkadaşlar kardeşim askerde şuan ve orda boş zamanlarında ingilizce çalısmak istiyormuş.benden de ingilizce öğrenebileceği bi kitap ve sözlük istedi.ben hangi kitabı nasıl bişey alacagımı bilmiyorum.tavsiye edebileğeğiniz kitaplar var mı aceba ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…