- Konu Sahibi nurselcagri
-
çok teşşekkur ederım aydınatıcı omus yazdıkarınız pekı ıngıızceyı ogrenmek ıcın kurs kıtap tavsıyeerınız varsa eher yazar mısınız kıtap suan alırım ıerde ınsalah bır gun kursa gıdıcem ama ıyı bır krsa tabıkı daha once gıttım bır ıse yaramadı
çok teşşekkur ederım aydınatıcı omus yazdıkarınız pekı ıngıızceyı ogrenmek ıcın kurs kıtap tavsıyeerınız varsa eher yazar mısınız kıtap suan alırım ıerde ınsalah bır gun kursa gıdıcem ama ıyı bır krsa tabıkı daha once gıttım bır ıse yaramadı
sevgili nurselcagri yardımlarınız için teşekkürler,
öğrendiğimiz yeni kelimeleri unutmamak için neler yapılmalıdır, önerilerini paylaşırmısınız?
merabalar,çok faydalı bir başlık olmuş.benim bir sorunum var da ben yabancı ünlülerin isimlerini,parfümlerin ve markaların isimlerini nasıl okuyacağımı pek bilemiyorum.ben buraya yazsam siz Türkçe nasıl okuyacağımı yazarsanız çok sevinirim.
örneğin;Miley cyrus nasıl okunuyor?bir de jefferson airplane nasıl?:44:
Sevgili hanım sultan... ingilizceye çok hakim değilim, belki de kafamdaki yüreğimdeki Türkçe aşkının çok fazla olmasından kaynaklanan bir durum bu. Fakat sana nacizane bir fikir verebilirim. Eğer kelimeleri anında ve uzun süreli olarak aklında tutmak istiyorsan, kelimelerle ilgili kafanda hikayeler yaratmalısın.Örneğin :
Estimate kelimesi. : Kafamdan Esti ve söyledim... Yani : tahmin ettim.
Satiation kelimesi : Satı annenin mutfağında doydum... Yani : doyurdum.
tailer kelimesi : taaa ilerde parakendeciler var. yani : parakendeci.
kafanda bu şekilde hikayelendirmeler oluştur. bir mekan yarat ve orada kelimeleri yerlerine hikayelerle oturt. o zaman öyle eğlenceli şekilde aklında kalır ki...
sevgili nurselcagri yardımlarınız için teşekkürler,
öğrendiğimiz yeni kelimeleri unutmamak için neler yapılmalıdır, önerilerini paylaşırmısınız?
merheba sifirdan baslayanlar icin hangi kitaplari onerirsizniz turkce aciklamali olarak en faydali olani hangisi acaba siparis etmek istiyorumda bilgi verirmisiniz
Şu an hamileyim, finallerimi veriyorum okulda. Basın yayın bölümüm. Fakat ingilizce ile problemler var...
bir ödevim var. aşağıdan küreselleşme ile ilgili. Globalization,media and culture dersine ait.
Fakat benim aşağıdan küreselleşme kavramını iyi anlamam lazım ki, konu ile ilgili bir yazı yazabileyim...
bu konuda bana konunun neden nasıl bahsettiğine dair açıklamada bulunabilirseniz çok sevinicem. çok da rahatlamış olucam..
Theorizing Globalization by Douglas Kellner bu bağlantıda yer alan makale benim referans makalem. ve CTRL+ F tuşlarından "globalization from below" u arattığınızda gerekli paragraflar size sunulacaktır.
ya da şöyle yapabiliriz, eğer siz bu işi severek ve isteyerek yapmak istiyorsanız, ben açıklamasını öğrendikten sonra, türkçe yazımı yazarım, dilerseniz çevirebilirsiniz. tamamen samimice soruyor konuşuyorum, çünkü o samimiyet içerisinde bir çaresizliğim söz konusu :)
umarım fazla bir şey istememişimdir.. umarım yüreğinizi incitmez... yardım edemeyecekseniz bile, şimdiden teşekkür ederim, mesajımı okuduğunuz için..
Canım, böyle bir konu açıp bizlere yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Ben de İngilizceye çalışıyorum kendi kendime. İşten zaman bulamıyorum ama çalışırken, tv izlerken fırsat bulduğum her an çalışmaya çalışıyorum. Bayağı ilerledim ama kpds sınavında başarılı olamıyorum. Test de çözmüyorum. İngilizce çalışmayı seviyorum ama soru çözmeyi pek sevmiyorum. Bana kpds'ye yönelik kendi kendime çalışabileceğim bir kitap önerebilir misin?
Teşekkür ederim canım, araştıracağım bu kitabı.sevgili resigned ben kendimde bu yıl kpds ye hazırlanıyorum.şu an bu kitabı kullanıyorum.ben test için aldım ama içinde konu anlatımı da var.sevgiler. _DİLKO KPDS_ dilkoyayincilik.com da inceleyebilirsiniz.ben 45 tl ye satın almıştım.sevgiler.
merhaba gozlerindekibulut,yazınızı şimdi gördüm...fikriniz güzel,ne tür bir konu ile başlayabiliriz mesela? sevgiler...a.s
merhaba yeni üye olduğum için özelden msj atamıorum ama türkçeden ingilizceye çevrilcek metinlerim var bana ücretli ücretsiz yardımcı olabilecek var mıçok zor durumdayım acil ötesi lazım
ya bu dilkonun onlıne yardım sıtesıne nasıl uye olcam yada dilkonun main way box set cevap anahtarı olan vrmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?