S sosluk AkrepKadını Kayıtlı Üye 27 Ocak 2014 117 11 68 9 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sosluk #1 Merhaba kızlar, Mersin Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetimini arkadaşım düşünüyor ve alanla ilgili bi fikrim yok cünkü ben sayısalım. Bu bölüm 4 yıllık fakat yüksekokul zorunlu ingilizce hazırlık varmı acaba?
Merhaba kızlar, Mersin Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetimini arkadaşım düşünüyor ve alanla ilgili bi fikrim yok cünkü ben sayısalım. Bu bölüm 4 yıllık fakat yüksekokul zorunlu ingilizce hazırlık varmı acaba?
Gamzee123 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2014 20 3 3 32 17 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sosluk #2 Canım İngilizce hazırlık olsa dahi muhakkak başta muafiyet sınavı olur lisede İngilizcen iyiyse sınavı geçersin diye düsünüyorum
Canım İngilizce hazırlık olsa dahi muhakkak başta muafiyet sınavı olur lisede İngilizcen iyiyse sınavı geçersin diye düsünüyorum
Kahvedelisiii Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde. Kayıtlı Üye 2 Ekim 2014 585 183 33 29 19 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sosluk #3 Ben ingilizce hazırlık okudum o kadar güzel ki hazırlıktan kaçma sana çok şey katacak emin ol.