İngilizce derdim

kalbimaciyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
87
54
3
33
Kızlar tez savunmasından bugün çıktım düzeltme verdiler

Bölümüm %100 ingilizce. Tezimi ingilizce yazdım akademik mik dil açısından iddialı değilim ama bazı kısımları iyi yazmadığımı kabul etsemde o kadar da değildi sonuçta. Benim danışman yeniden yaz gerekirse destek al dedi, sırf dilinden kurtulmak yaptım hocam diye gözüne sokmak için bildiğiniz güvendiğiniz bir tez şirketi yada güvenilir ( gerçekten alanında uzman) tıp konusunda terminolojik konuda tecrübeli tez düzeltme yapan yada bana önerisi olan var mı? Yüzdüm zdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bilen varsa bi el atın bacılar.

Benim danışmanım tammm bir pskopat manyak zaten uzatmalı olarak bitirdim kafadan 1,5 senemi yedi mezun etmem dedi. Hata bende tez dönemine geçtikten sonra öylesine diye başvurduğum bi çalışmaydı hevesli bir öğrenciydim başka bi konu araştırmak için tubitaka başvurdum duyduktan sonra kadın başka birisi oldu. 400 proje arasından 20 proje arasına girdi aramız bundan sonra kötüleşti sırf okul hayatım tehlikeye girmesin diye köprüden geçene kadar ayıya dayı misali davrandım

Düzeltme juriden çok kendisi üzerime geldi yürüdü, teşekkür kısmına oğlumun adını neden yazmışım niyeymiş diye iki saat beni diğer hocaların yanında küçümsedi

Allahtan jürideki diğer hocalarımdan beni ve çalışma disiplinimi bilen vardı da sadece sen konuş dedim içimden

Deneysel süreçte bir gram yardımı olmadı okulun bütçesini aştı imkanlar kendi imkanlarımla kendim yapmaya çalıştım herşeyiyle ama gene de yaranamadım bu kadına

Şimdi de bitirmek üzereyken sorunum bu bi an önce sen sağ ben selamet demek istiyorum bu kadına nolur yardım edin

Tam olarak ne tür kusurlar olduğunu söyler misin? Grammatically mi yani yoksa noktalamami yoksa content mi kopul nedir yani?

Tam olarak ne tür kusurlar olduğunu söyler misin? Grammatically mi yani yoksa noktalamami yoksa content mi kopul nedir yani?

Grameri de beğenmedi contenti de beğenmedi. Halbuki tezin introduction kısmını benim yazdıklarımı sildi tamamen bambaşka bir intro yazdı siz yazdınız diyorum ona da itiraz ediyo

Ama bana gerekli olan esas bir yazdığım türkçe tezi ingilizceye çevirirse bende rahat ederim karşımdaki de

Ne yapsam yaranamadım artık bir türkçesini bir çevirisini gözüne sokacağım bir tez 4. Kez mi yazılır artık...

Ne yapsam yaranamadım artık bir türkçesini bir çevirisini gözüne sokacağım bir tez 4. Kez mi yazılır artık...
Haklısınız bence de

Ortalama bi essayde intro nun kelime sayisi 100 civarı. E tabi tez konusu olunca daha bütüncül bi bakış açısı lazım.

Introduction u tolere edecek derinlikte ve yetkinlikte bir body kısmınız var mi onu da bilemiyorum. İngilizce seviyenizi hiic bilemiyorum ama 4. Kez yazilinca artik sövülür tabi.

Tez hafife alınacak bir mevzu değil, benim dilim gerçekten iyi ama yine de ingilizce anadili olan birine kontrol ettirirdim. Internetten ücret karşılığı bu hizmeti yapacak olan bulunur.

Haklısınız bence de

Ortalama bi essayde intro nun kelime sayisi 100 civarı. E tabi tez konusu olunca daha bütüncül bi bakış açısı lazım.

Introduction u tolere edecek derinlikte ve yetkinlikte bir body kısmınız var mi onu da bilemiyorum. İngilizce seviyenizi hiic bilemiyorum ama 4. Kez yazilinca artik sövülür tabi.
Halden anlayan birini olunca başka

Allah razı olsun

2-3 gün boşum. Bana word formatında atarsan gerekli düzeltmeleri yapar gönderirim.

Tez hafife alınacak bir mevzu değil, benim dilim gerçekten iyi ama yine de ingilizce anadili olan birine kontrol ettirirdim. Internetten ücret karşılığı bu hizmeti yapacak olan bulunur.
Varsa bir öneriniz çok sevinirim hangi site fiyat neydi? İnanın ilk öğrencisiydim bi bok bildiği yok sırf ego, birilerinin torpliyle kadro gelince öğrenciyi böcek gibi ezicem yer arıyor böyle kişilikler

Varsa bir öneriniz çok sevinirim hangi site fiyat neydi? İnanın ilk öğrencisiydim bi bok bildiği yok sırf ego, birilerinin torpliyle kadro gelince öğrenciyi böcek gibi ezicem yer arıyor böyle kişilikler
Siz daha iyi bilirsiniz tabi, ama en garantisi hiç açık vermeyip işinizi mümkün olduğu kadar sağlama almak. Ben hiç kullanmadım ama reklamlarını görüyordum, online böyle işler yapan çok yabancı var. Bir araştırın. Belki Türkiye de bir dil kursuna direkt gidip orada çalışan yabancı hocalara da sorabilirsiniz. TR de yaşayanlar daha hesaplı fiyat verebilir.

Siz daha iyi bilirsiniz tabi, ama en garantisi hiç açık vermeyip işinizi mümkün olduğu kadar sağlama almak. Ben hiç kullanmadım ama reklamlarını görüyordum, online böyle işler yapan çok yabancı var. Bir araştırın. Belki Türkiye de bir dil kursuna direkt gidip orada çalışan yabancı hocalara da sorabilirsiniz. TR de yaşayanlar daha hesaplı fiyat verebilir.
Sayfasına 20 dolar diyorlar :110::KK42:

Benim turkiyede doktora yapan bir tanidigim var. Polonyali. Anadil seviyesinde ingilizce biliyor. Akademik olarak çeviri yaptigi cok oluyordu-gecimini saglamak icin.
Kelime -sayfa sayisini,icerigini falan mail atarsaniz kendisine yazabilirim yapip yapamayacagini

Back
X