- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi tiyatral_34
Türkçe meali paranla her kuşun etini yiyemezsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önerebileceğin siteler var mı? Ya ben çok desavantajını gördüm thy e bunun yüzünden giremedim ing çok gerekli .Benimde okul daha yeni bitiyor hem de çalıştım vakit olamadı bir türlü ama artık bir şekilde öğrenmem lazımBenim babam ingilizceye cok hakimdi. Cok küçükken basladim. Sonra lisede dil bölümünü sectim. Ingilizce ogretmeni oldum. Ama ispanyolcayi netten ogrendim ben. Konu dinler not alir alistirma cozerdim. Su anda yunancayi calisiyorum ayni sekilde. Her gün 1 saat calissan yeter zaten ;-)
Bir ingilizce ogretmeni olarak aynen katiliyorum yazdiklariniza. Hic bir ingilizin Türkçe atasözü paylaştığını düşünmüyorum şahsen.Evet."ben ingilizce biliyorum da yazıyorum siz anlamazsınız krolar" dönmek isteniyor galiba:)sanki İngilizler Türkçeyi su gibi sakiyorlar)
Aynen.bazende anlamını bilmeden yazıyorlar o kötü oluyor..hava aticam derken rezil oluyorlar halbuki:)özenti olmak parayla mısağa sola hava atacak ya
hasbam
hahahahah bizim özgün yorumumuz :)Türkçe meali paranla her kuşun etini yiyemezsin![]()
Lisanımiza sahip çıkmalıyız tabi.zaten günlük konuşmada artık bir çok kelime ingilizce ve bu hiç hoşuma gitmiyor birde yetmez gibi ingilizce özlü söz paylaşıyorlar. Onlar türkçe yazsin da görelim.Bir ingilizce ogretmeni olarak aynen katiliyorum yazdiklariniza. Hic bir ingilizin Türkçe atasözü paylaştığını düşünmüyorum şahsen.
Ben youtube tan calistim. Sonra da konunun adini google yazip her alıştırmayi cozuyordum. Mesela simple present tense diyelim. Youtube yaz, konuyu dinle not al. Sonra ayni seyi google yaz alistirmalar çıkar zaten. Alistirmalari çöz. Bir de her gün belli sayida kelime çalış.önerebileceğin siteler var mı? Ya ben çok desavantajını gördüm thy e bunun yüzünden giremedim ing çok gerekli .Benimde okul daha yeni bitiyor hem de çalıştım vakit olamadı bir türlü ama artık bir şekilde öğrenmem lazım
Bende çok uyuz oluyorum. Zaten şu gereksiz Avrupa sevdasindan hiç hazetmiyorum. Yani bizim zaten çok guzel deyimlerimiz atasozlerimiz var. Lafı gedigine çok guzel oturtuyor. Ne gerek var böyle seylere. Tabii ki dil ogrenmek çok guzel çok yararli. O ayri ama böyle gerekli gereksiz yerde kullanilmasi çok itici bence.Lisanımiza sahip çıkmalıyız tabi.zaten günlük konuşmada artık bir çok kelime ingilizce ve bu hiç hoşuma gitmiyor birde yetmez gibi ingilizce özlü söz paylaşıyorlar. Onlar türkçe yazsin da görelim.
olur diyorsun yani temelim yok ama pek .sadece lisede. Düz liseydi benim .Ben youtube tan calistim. Sonra da konunun adini google yazip her alıştırmayi cozuyordum. Mesela simple present tense diyelim. Youtube yaz, konuyu dinle not al. Sonra ayni seyi google yaz alistirmalar çıkar zaten. Alistirmalari çöz. Bir de her gün belli sayida kelime çalış.
onlara müstehak türk atasözü-deyimlerinin suyu mu çıkmış aman ergen ergen tavırlar işte napıcanAynen.bazende anlamını bilmeden yazıyorlar o kötü oluyor..hava aticam derken rezil oluyorlar halbuki:)
Lisanımiza sahip çıkmalıyız tabi.zaten günlük konuşmada artık bir çok kelime ingilizce ve bu hiç hoşuma gitmiyor birde yetmez gibi ingilizce özlü söz paylaşıyorlar. Onlar türkçe yazsin da görelim.
valla bunu paylaşanda 39 yaşında :)onlara müstehak türk atasözü-deyimlerinin suyu mu çıkmış aman ergen ergen tavırlar işte napıcan![]()
Gercekten istersen ve adamakilli calisirsan olur tabii. Niye olmasin. Büyük ilerleme kaydedersin eğer planlı calisirsan.olur diyorsun yani temelim yok ama pek .sadece lisede. Düz liseydi benim .
ergenlik yaşta değil başta iştevalla bunu paylaşanda 39 yaşında :)
39 mu? Yok artik.valla bunu paylaşanda 39 yaşında :)
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Yıllardır İngilterede yaşıyorum. İlk geldiğim yıllar bazı İngiliz arkadaşlar aksanimla dalga geçmeye kalkarlardi. Bende onlara siz İngilizler çok tembelsiniz dünyada en geçerli lisanı konuşuyorsunuz diye başka bir lisan öğreniyormiyorsunuz. Siz Türkçe konuşmaya çalışın da görelim derdim.Bende çok uyuz oluyorum. Zaten şu gereksiz Avrupa sevdasindan hiç hazetmiyorum. Yani bizim zaten çok guzel deyimlerimiz atasozlerimiz var. Lafı gedigine çok guzel oturtuyor. Ne gerek var böyle seylere. Tabii ki dil ogrenmek çok guzel çok yararli. O ayri ama böyle gerekli gereksiz yerde kullanilmasi çok itici bence.
Ozentiligin sonu yok: )onlara müstehak türk atasözü-deyimlerinin suyu mu çıkmış aman ergen ergen tavırlar işte napıcan![]()
Eh akıl yaşta değildir derler doğru iste; )valla bunu paylaşanda 39 yaşında :)
aynen hayır oluyosun madem insanın gözüne soka soka yapma bari saçmalıkOzentiligin sonu yok: )
Oh iyi diyormussun. Kendileri ogrensinler bizim dilimizi de görelim. Universitede vardi bir arkadas, Fransiz. Cocuk turkceyi ogrenirken acayip zorlaniyordu. Baya anlamiyordu zaten. Etkenmis,edilgenmis, donusluymus..Bizim dilimiz hem çok güzel hem çok teferruatli.Kesinlikle aynı fikirdeyim.Yıllardır İngilterede yaşıyorum. İlk geldiğim yıllar bazı İngiliz arkadaşlar aksanimla dalga geçmeye kalkarlardi. Bende onlara siz İngilizler çok tembelsiniz dünyada en geçerli lisanı konuşuyorsunuz diye başka bir lisan öğreniyormiyorsunuz. Siz Türkçe konuşmaya çalışın da görelim derdim.
Yetenekleri bile yok..
Geçen gün face te bir fotoğraf görmüştüm. Çok güldüm. .Adam camide namaz kılıyor giydiği t-shirt te haşa ingilizce allah yok yazıyor ..haberi yok ne yazdığından.komik oluyoruz bazen))aynen hayır oluyosun madem insanın gözüne soka soka yapma bari saçmalık