- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi tiyatral_34
Valla bu eskiler insana ingiliCeyi söktürtürr :)eskiden birinin paylaşımı çok da önemli değil sadece merak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bu eskiler insana ingiliCeyi söktürtürr :)eskiden birinin paylaşımı çok da önemli değil sadece merak :)
Man' s money olacak dogrusuha o zaman adamin parasi bagimsiz/ozgur bir kadini asla heyecanlandiramaz/bastan cikaramaz.
teşekkürler :) şu ing öğrenmek artık farz oldu vallahi artık utanıyorum :sMan' s money olacak dogrusuAdam' ın yani ;-)
Ogrenirsin. Bir sürü siteler gruplar var. ;-) olmadi yaz buraya biz yardimci oluruz.teşekkürler :) şu ing öğrenmek artık farz oldu vallahi artık utanıyorum :s
yani ingiliz bilmeyen biri olarak bende karşıyım evet insan bizi de düşünür komplekse girdim :)Guzel sozde bunu turkce de yazabilirmis sonucta ingilizce atasozu degil, deyim degil anlami degismiyor. Gereksiz ingilizce sozcuk ve cumle kullanimina karsiyim![]()
sen nasıl öğrendin ?Ogrenirsin. Bir sürü siteler gruplar var. ;-) olmadi yaz buraya biz yardimci oluruz.
eskişi işte :s Bazen kadınlar kontrol eder tutamaz ya .o paylaşmışBen kaçırdım. Kim yazmış bu sözü? Nereye yazmış?
bir adamın parası özgür bir kadını asla heyecanlandırmaza mans money wıll never excıte an ındependent woman
yani ne gerek var Türkçe yaz işte amaç nedir ? İng bilmeyenler anlamasın mı hayır sebebp ne ? Bana da çok saçma geliyor.Bizim onca güzel deyim ve atasozlerimiz varken şu ingilizce yazanlara sinir oluyorum doğrusu. .havali olduğunu düşünüyorlar herhalde..ama ben tam aksini düşünüyorum. .
Benim babam ingilizceye cok hakimdi. Cok küçükken basladim. Sonra lisede dil bölümünü sectim. Ingilizce ogretmeni oldum. Ama ispanyolcayi netten ogrendim ben. Konu dinler not alir alistirma cozerdim. Su anda yunancayi calisiyorum ayni sekilde. Her gün 1 saat calissan yeter zaten ;-)sen nasıl öğrendin ?
Evet."ben ingilizce biliyorum da yazıyorum siz anlamazsınız krolar" dönmek isteniyor galiba:)sanki İngilizler Türkçeyi su gibi sakiyorlar)yani ne gerek var Türkçe yaz işte amaç nedir ? İng bilmeyenler anlamasın mı hayır sebebp ne ? Bana da çok saçma geliyor.
Amannnn gereksiz. Laf sokmaya mi calismis? Nedir yani? Sacmalamiseskişi işte :s Bazen kadınlar kontrol eder tutamaz ya .o paylaşmış
özenti olmak parayla mıBizim onca güzel deyim ve atasozlerimiz varken şu ingilizce yazanlara sinir oluyorum doğrusu. .havali olduğunu düşünüyorlar herhalde..ama ben tam aksini düşünüyorum. .