• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ingilizce bilenler acil yardım

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
683
42
ingilizce bilen hanımlar yardım edermisiniz.. bir siteye mail atmam lazım 2-3 cümle bişey..ama yabancı bir site o yüzden ingilizce olarak atmam lazım fakat bilmiyorum benim yazacağı kısa bir cümleyim ingilizceye çevirimisiniz

bu ordan halledebileceğim bişey değildi tatlım..bir siteden lens siparişi verdim ama 2 tane görünüyor o yüzden siteye msj atmam lazımdı..neyseki hallettik bakalım:)

yurtdışı bir siteden renkli numaralı lens siparişi verdim ..dün elime ulaştı ama numaralı değil..ben şimdi siteye mesaj atmam lazım lensler elime ulaştı ama numaralı değil diye...bana yardımcı olursanız sevinirim:)

Tek problem numarası mı? Siz isterseniz yazmak istediğiniz şeyi olduğu gibi yazın öyle çevireyim

35815 nolu siparişim elime ulaştı fakat lensler numarasız..ben -2.00 numaralı olarak sipariş etmiştim ama siz numarasız göndermişsiniz

My order (no:35815) has arrived but the contact lenses are unnumbered. I ordered it no: -2.00 but there are no number on this lenses.

Lens numarası nasıl yazılır tam bilemedim no şeklinde yazdım sizin sipariş verdiğiniz sitede örneği varsa o şekilde yazarsınız. Yeni gördüm kusura bakmayın..

Back