• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngiliz Kadının Hayatı Erkeklerin Spermleriyle Geçiyor

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
07 Ekim 2015 Çarşamba 12:11
Sperm bankası CEO'su "Spermini istiyorum" adı altında bir reklam kampanyasıyla İngiliz erkeklerden bağışta bulunmasını isteyecek.
ingiliz-kadinin-hayati-erkeklerin-spermleriyle-7753232_x_1515_o.jpg

Sperm bankası CEO'su Laura Witjens, erkeklere çağrıda bulunarak spermlerini bağışlamasını istedi.

ERKEKLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Bu banka, çocuğu olmayan aileleri veya çocuk isteyen yalnız yaşayan kadınların sperm veriyor. Dönerlerden alınan spermler kadınların rahmine yerleştirip döllendiriliyor. Bu sayede o kadınlar anne olabiliyor.

"SPERM BAĞIŞI ÇOK AZ"

İngiltere Milli Sperm Bankası CEO'su Laura Witjens, sperm bağışının çok yetersiz kaldığını bunun da gelecekle ilgili kendini kaygılandırdığını açıkladı.

"SPERMİNİ İSİTİYORUM"

Bir yılda sadece 9 donör çıkmasından şikayet eden Laura Witjens, "Spermini istiyorum" adı altında bir reklam kampanyasına hazırlanıyor. Bu sayede herkesi spermini bağışlamaya çağıracaklarını duyuran Witjens, şimdi bunun hazırlıklarına yapıyor.

ingiliz-kadinin-hayati-erkeklerin-spermleriyle-7753232_6999_m.jpg

http://www.haberler.com/ingiliz-kadinin-hayati-erkeklerin-spermleriyle-7753232-haberi/

Türkiye de olsa düşünün kızlar bilbordlar da spermini istiyorum diye manşetler...

erkekler kuyruk olur o banka önüne ha içeriğini öğrenince geri dönerler mi yoksa ölmek var dönmek yok diye gurur meselesi yapıp nasılsa Türküz bir şey olmaz ağa mı derler bilemem:KK70::KK70::KK70:

Bu yeni üremede ensest ilişkinin modernleşmesi
Bide herşeyi kınarlar
Başta kendileri örnek oluyorlar

Ne iğrenç

Ordan aldığın sperm kardeşinin babanin, amcanın, dayinin en yakin akrabanda olabilir

Allah korusun

Bu yeni üremede ensest ilişkinin modernleşmesi
Bide herşeyi kınarlar
Başta kendileri örnek oluyorlar

Ne iğrenç

Ordan aldığın sperm kardeşinin babanin, amcanın, dayinin en yakin akrabanda olabilir

Allah korusun
ayy amberin evet yaaa amcanın , dayının ve hatta abinin bile olabilir.. ve düşünsene bir adamın sperminde birsürü çocuk ve farklı kardeşlerden ve kardeş olduklarını bilmiyorlar..tiksindim bir an

hani türk filimlerinde vardır ya genelde suzan avcı yapar durunnnnnnn siz kardeşsiniz der...

bunun gerçeği olucakmış meğer.

ne acı ve olmaycak bir şey

Back
X