Gebeliğe Hazırlık İnfolic combi kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Naz1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
273
143
53
30
Kızlar merhaba 2 yıllık evliyim çocuk istiyoruz. Hormonlarım her şey normal doktor hafif pcoslu bir görüntü var dedi. Ve infolic combi verdi. 4 aydır ovulasyon takibi yapıyorum hep 14. Günde yumurtlamayı görüyordum. bu ay 17. Gün hala yumurtlama yok belirtisi de yok. bu ay bu ilacı kullandım ve çorekotu bal tarçın yedim. Bunların yan etkisi mi acaba bu ilacı kullanıp adet ya da yumurtlema gecikmesi yaşayan var mı benim gibi kızlar? Kiste dönüşmesinden korkuyorum yardım edin lütfenn

Merhaba canim benim de hormonlar düzenli sadece ultrasonda gözüküyor ben ınfo combı kullanmıyorum onun yerıne folıbol kullanıyorum Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin inşallah

İnfolic combiyi doktor önerdi bana pco olanlar bu folik asiti kullanıyor dedi ama normal olan düzenimi de bozdu hepimiz tez zamanda kavuşalım inşallah canım

Benm Dr ve cogu Dr gıttım hepsi folıbol onerdi memnunum Allahım hayırlısıyla hayırlı haberler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…