- 14 Kasım 2017
- 129
- 45
- 13
- 34
- Konu Sahibi ednrarkn44
-
Bunu normal bi insanda kullana bilirmi peki hani adeti duzenli ve yumurtaliklarinda bir sorun olmayan biri bi skntisi olmaz oyle degil miBen kaldım canım glifor ve inofolic kullandım 16. Gün yumurtlamam oldu gün aşırı değerlendirdik o ay kaldım şükür hatta yarısı kaldı inofolic elimde inşallah sanada nasip olur ben de yumurta tembelliği vardı iki ayda bi adet olmaya başlamıştım
Kullanmayi dusunuyorum bi skntisi olmaz insallah :?Ben kendim alıp kullandım ama benm tanımı doktor koydu yumurtlamama kullana bilir tabi yumurtaları sağlıklı hele getiriyor diye biliyorum
Bilemiyorum Cnm ben kullandım bi sıkıntı olmadı şükür ama senin vucüd ne tepki verir bilmiyorum ne zamandır istiyosun doktor kontrolün demisinKullanmayi dusunuyorum bi skntisi olmaz insallah :?
Hayir doktor kontrolunde degilimm... 2 aydir istiyoruzzBilemiyorum Cnm ben kullandım bi sıkıntı olmadı şükür ama senin vucüd ne tepki verir bilmiyorum ne zamandır istiyosun doktor kontrolün demisin
Bendimkide bugun bitti ama bi belirti yokBende bu ay başladım kullanmaya gebe kalırsam haber veririm.
Ben soğan kürüde yaptım. Sadece sağ kasığın çok ağrıyo bide beyaz akıntım var bakalım ya adet ya bebekBendimkide bugun bitti ama bi belirti yok
Sogan kuruylemi oldu bunlar peki yoksa infolik ve kurmuBen soğan kürüde yaptım. Sadece sağ kasığın çok ağrıyo bide beyaz akıntım var bakalım ya adet ya bebek
Soğan kürü ve inofolicle canım cuma günü belli olacak bakalım işe yaradımı.Sogan kuruylemi oldu bunlar peki yoksa infolik ve kurmu
Ayy hadi insallah haber ver bnada bide infoligi hapinimi kuplaniyosun tozunumuSoğan kürü ve inofolicle canım cuma günü belli olacak bakalım işe yaradımı.
Tamma canım veririm. Hapını kullanıyorum doktor onu verdiAyy hadi insallah haber ver bnada bide infoligi hapinimi kuplaniyosun tozunumu
Bende hapini kullaniyorum ama tozunu dha cok tafsiye ediyolarrrTamma canım veririm. Hapını kullanıyorum doktor onu verdi
Bakalım bu ayda olmazsa onuda sorarım doktoraBende hapini kullaniyorum ama tozunu dha cok tafsiye ediyolarrr
Tmm cnm haber ver bnaBakalım bu ayda olmazsa onuda sorarım doktora
Tamam canımTmm cnm haber ver bna
Canm bildiğim kadarıyla inofolic vitamin ama bence yinede bir doktora yada eczacıya danış bence sıkıntı olmaz ama. Ben pcolu değilim ama çikolata kistim var soğan suyu ve inofolic kullandım cuma belli olacak bakalımMerhaba hanımlar bi konuda danışabilir miyim bilenlere.
Dün pcolu olduğumu öğrendim. Doktorum sadece antibiyotik verdi ve yolladı. Bi de bol bol soğan suyu iç dedi.
Bende pconun me olduğunu gebe kalmaya engel olabildiğini duydum. 2 ayı geçti adet olmuyorum. Soğan suyuna başlayacağım bitince incir kürüne.
Sorum şu ki doktor vermedi ama infolic alsam bende bi sorun olur mu ? Kullananlarda adet düzensizliği olmasına rağmen gebe kalıyor musunuz?
Çok korkuyorum ve çok mutsuzum durmafan ağlıyorum. O kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını.
Nolur pcolu olanlar bunun imkamsız olmadığını söylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?