İnfolic combi ile hamile kalanlar varmi ? Acil cevap

Ben kaldım canım glifor ve inofolic kullandım 16. Gün yumurtlamam oldu gün aşırı değerlendirdik o ay kaldım şükür hatta yarısı kaldı inofolic elimde inşallah sanada nasip olur ben de yumurta tembelliği vardı iki ayda bi adet olmaya başlamıştım

Bunu normal bi insanda kullana bilirmi peki hani adeti duzenli ve yumurtaliklarinda bir sorun olmayan biri bi skntisi olmaz oyle degil mi

Ben kendim alıp kullandım ama benm tanımı doktor koydu yumurtlamama kullana bilir tabi yumurtaları sağlıklı hele getiriyor diye biliyorum

Merhaba hanımlar bi konuda danışabilir miyim bilenlere.

Dün pcolu olduğumu öğrendim. Doktorum sadece antibiyotik verdi ve yolladı. Bi de bol bol soğan suyu iç dedi.

Bende pconun me olduğunu gebe kalmaya engel olabildiğini duydum. 2 ayı geçti adet olmuyorum. Soğan suyuna başlayacağım bitince incir kürüne.

Sorum şu ki doktor vermedi ama infolic alsam bende bi sorun olur mu ? Kullananlarda adet düzensizliği olmasına rağmen gebe kalıyor musunuz?
Çok korkuyorum ve çok mutsuzum durmafan ağlıyorum. O kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını.
Nolur pcolu olanlar bunun imkamsız olmadığını söylesin...

Canm bildiğim kadarıyla inofolic vitamin ama bence yinede bir doktora yada eczacıya danış bence sıkıntı olmaz ama. Ben pcolu değilim ama çikolata kistim var soğan suyu ve inofolic kullandım cuma belli olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…