infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

listede pek güzel olduuu yaaaaa inşalllah uğurlu gelir hepimizeee

bende dun çatlatma iğnesi oldum kuzum :) sende mii bi değişiklik oldu mu iğneden sonra

ilk gün hiç bişey yoktu 2.gün kasıklarımda hafif batma oldu sonraki günlerde de hafif hafif batma oldu ama öyle çok değil.Daha önceki iğnemde çok ağrı olmuştu benim.Sende ne gibi şeyler oldu?

ilk gün hiç bişey yoktu 2.gün kasıklarımda hafif batma oldu sonraki günlerde de hafif hafif batma oldu ama öyle çok değil.daha önceki iğnemde çok ağrı olmuştu benim.sende ne gibi şeyler oldu?

kuzum ben ilkdefa dun 5 gıbı vuruldum daha hiçbir değişilik yok sankı sadace agzımın tadı değişik o da iğneden mi?bilemem

bende dun çatlatma iğnesi oldum kuzum :) sende mii bi değişiklik oldu mu iğneden sonra

ilk gün hiç bişey yoktu 2.gün kasıklarımda hafif batma oldu sonraki günlerde de hafif hafif batma oldu ama öyle çok değil.Daha önceki iğnemde çok ağrı olmuştu benim.Sende ne gibi şeyler oldu?

kuzum ben ilkdefa dun 5 gıbı vuruldum daha hiçbir değişilik yok sankı sadace agzımın tadı değişik o da iğneden mi?bilemem

benim doktorum neden catlatmadan 36 saat asılama yaptı :26:
siz normal mi deniyorsunuz ???? anlamadım ben yahuu
doktorum benden sabırsız cıktıı aabooooowwwwwwww

benim doktorum neden catlatmadan 36 saat asılama yaptı :26:
siz normal mi deniyorsunuz ???? anlamadım ben yahuu
doktorum benden sabırsız cıktıı aabooooowwwwwwww

benim geçen yıl bi ay klomen 2.ay klomen ve pregy çatlatma iğnesi sonra doktorumu değiştirdim kasımda serephone ve ovitrelle çatlatma iğnesi aralıkta film çektirdim şimdi klomen ve ovitrelle bu ayda olmazsa aşılama yapacak artık doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…