◇◆◇◆■□■□■°★♡♥♡♥♡♥♧♣♧♣♧♣○●○●○●○●☆
kayıp balık oldu hepsi yok olduuu bilmiorm ki
◇◆◇◆■□■□■°★♡♥♡♥♡♥♧♣♧♣♧♣○●○●○●○●☆
merhaba arkadaşlar nasılsınız? :13:
listede pek güzel olduuu yaaaaa inşalllah uğurlu gelir hepimizeee
beqendiqine cook sevindim tatlımmmmmmmmmmmm
dilerim herkes hamis yazar önümüzdeki aya kadarr
inanıyorumm olacakkk
neyse tatlım ben çıkıyorum sonra konuşuruz öptmm
hosgeldin sadecim,varmı bi gelisme
hoooş geldinCanımm ankarada mısın sende
çok şükür bende iyiyim
canım bugün iğneden sonraki 6.günüm ama elimden geldiğince kendimi dinlememeye takip etmemeye çalışıyorum ki üzülmeyeyim diye
haydi hayırlıısıı yorma kendini,uzan,bolbol c vitamini ye
teşekkür ederim canım benim inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
canım bugün iğneden sonraki 6.günüm ama elimden geldiğince kendimi dinlememeye takip etmemeye çalışıyorum ki üzülmeyeyim diye
bende dun çatlatma iğnesi oldum kuzum :) sende mii bi değişiklik oldu mu iğneden sonra
bende dun çatlatma iğnesi oldum kuzum :) sende mii bi değişiklik oldu mu iğneden sonra
ilk gün hiç bişey yoktu 2.gün kasıklarımda hafif batma oldu sonraki günlerde de hafif hafif batma oldu ama öyle çok değil.daha önceki iğnemde çok ağrı olmuştu benim.sende ne gibi şeyler oldu?
ilk gün hiç bişey yoktu 2.gün kasıklarımda hafif batma oldu sonraki günlerde de hafif hafif batma oldu ama öyle çok değil.Daha önceki iğnemde çok ağrı olmuştu benim.Sende ne gibi şeyler oldu?
kuzum ben ilkdefa dun 5 gıbı vuruldum daha hiçbir değişilik yok sankı sadace agzımın tadı değişik o da iğneden mi?bilemem
benim doktorum neden catlatmadan 36 saat asılama yaptı :26:
siz normal mi deniyorsunuz ???? anlamadım ben yahuu
doktorum benden sabırsız cıktıı aabooooowwwwwwww