Ilik sut ic canimKarnım ağrıyor
Ben burdayim
Ben de yoğurt mayaladım :)Bende nereye gittiler diykrum gidiyorum demeden
Ben de yoğurt mayaladım :)
Hayiridr insallahh neden gurulduyor olmasin
Ben de yoğurt mayaladım :)
Kanamam başladı ikindi
Evet canım hiç almıyoruz hazır yoğurt. Bana da eşim öğretti mayalamayı iyi oluyor bol bol yiyoruz. Şimdi de kefir mayalamaya başlıcam yumurta için iyi oluyormuş arkadaşlarda var yapanlar onlardan maya alıcam bakalımKolay gelsin sizde kendi yogurdunuzu kendiniz yapanlardansiniz demekki ev yogurdu yiyince insan disardaki hazirlari yiyemiyor degil mi
Çok severim ev yoğurdu
Evet canım hiç almıyoruz hazır yoğurt. Bana da eşim öğretti mayalamayı iyi oluyor bol bol yiyoruz. Şimdi de kefir mayalamaya başlıcam yumurta için iyi oluyormuş arkadaşlarda var yapanlar onlardan maya alıcam bakalım
Kavanozlarda yapıyoruz biz taze tazenaçıyoruz onu da deneBende guvecte yapiyorum ev yogurdu cok guzel oluyor suyunu cektigi icin
Evet canım hiç almıyoruz hazır yoğurt. Bana da eşim öğretti mayalamayı iyi oluyor bol bol yiyoruz. Şimdi de kefir mayalamaya başlıcam yumurta için iyi oluyormuş arkadaşlarda var yapanlar onlardan maya alıcam bakalım
Kavanozlarda yapıyoruz biz taze tazenaçıyoruz onu da dene
Canım benim gördüğüm minik minik yuvarlak şeyler :)Karnibakar a benziyor mayasi ayni cok benziyor goren karnibahar sanir dimi
Canım benim gördüğüm minik minik yuvarlak şeyler :)
Aynen canım ürüyorlar canlı birşey işte ilginç :)Ben inyernette gordum birebor gormedim o minikler buyuyor sanirim zamanla yanlos hatorlamiyorsam uruyorlarmis
Aynen canım ürüyorlar canlı birşey işte ilginç :)
Ondandir cnm kendini sicak tut birde balkonda balik kizarttin ya ondan agriyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?