Ohh ne güzel baya yol almışsın canım hayırlısıyla bebiş ya da bebişlerini al rahatına bak :)
Tabi ki dua ederim canım. 34 yaşındayım 1buçuk yıl oldu evleneli senin kaç yaşınİnşallah canım
dua beklerim
Teşekkür ederim
Rabbim hepimize kısmet etsin
Kaç yaşındasın ?
canım kaç yıllık evlisiniz ?
Tabi ki dua ederim canım. 34 yaşındayım 1buçuk yıl oldu evleneli senin kaç yaşın
Rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin daha fazla sinamasin insallah
Rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin daha fazla sinamasin insallah
Nekadar genç evlenmişsin canım benim. 7 yıl dile kolay inşallah yüzün gülsün artık. Bizim yaş olunca hemen istedik ama olmadı 1 yıl sonra başladık tüp bebeğeDaha yeni evlisin canım
Ben 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim
Nekadar genç evlenmişsin canım benim. 7 yıl dile kolay inşallah yüzün gülsün artık. Bizim yaş olunca hemen istedik ama olmadı 1 yıl sonra başladık tüp bebeğe
Atla gel canımImmmmm ayyy bu saatte balikciya gidicem vallahi balik yemeye ha okadar canimi cektirdim.esesim
Nekadar genç evlenmişsin canım benim. 7 yıl dile kolay inşallah yüzün gülsün artık. Bizim yaş olunca hemen istedik ama olmadı 1 yıl sonra başladık tüp bebeğe
Abla diyeyim ben size simdi ben yazicam aMa beni kinamayin ben 26 yasindayim 10 yildir evliyiz son bes yildir ustune dusuyoruz ama olmuyor ahhh ahh gelinde bana sorun
Rabbim hic bir kadinin demeyeyim annelik hasretiyle yanip tutusana evlat nasip etsin degerini bilmeyecek olanada nasip etmesin
Kız 16 yaşında mı evlendin
Ne küçükmüşsün
Haberlerde izliyorum
Çok üzülüyorum
Çöpe atılmış
Bırakılmış
Öldürülmüş
Çocuklar
15 canim 11.yildayiz bitmedi daha .erken evlenmemin en buyuk nedeni uvey baba cnm baktim sevdigim bir insan cikti bende evlendim kactim da denebilir
Kızlar bu ay çatlatma iğnesi kullanmıştım. İgnenin 11. Günü adetime üç gün kaldı. Test bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?