Merhaba canımm hoşbuldum :) seninle yazışmıştık kalitesiz yumurta gurubunda. Senin topiğini görünce bakayım dedim. Yenicez Allahın izniyle bu infertiliteyi inşallah..
Merhaba canımm hoşbuldum :) seninle yazışmıştık kalitesiz yumurta gurubunda. Senin topiğini görünce bakayım dedim. Yenicez Allahın izniyle bu infertiliteyi inşallah..
Bu arada eses görünce eskişehirlimisin yoksa sen de?
Tam çıkıyordumMerhaba hosgeldin cnm eses hamsi kizartmaya gitti aksam yemege nasilsin
kocisini yemeksiz birakmayasin ha
Merhaba hosgeldin cnm eses hamsi kizartmaya gitti aksam yemege nasilsin
merhabaHoşgeldin canım
Hatırlamıyorum
Evet
Tüp bebeğe başladım ben
Sen ne aşamadasın
Bu arada eses görünce eskişehirlimisin yoksa sen de?
Yaparım 5 dk zaten
Bol salata tamam
:)))
merhabaRose91 iyim canım sen nasılsın? Pazartesi 10 yumurtam toplandı hiçbiri döllenecek kalitede değilmiş iptal oldu tedavi
EvetttSen eskişehirli misin ?
Iyi bakalim oyle olsun bende cok halsizim elim hic bir ise gitmiyor is cok ama bende is yok pilim bitik malesef bende yufka aldim borek yaparim kocise kahvalti turu yesin arrik bugunluk
merhabaRose91 iyim canım sen nasılsın? Pazartesi 10 yumurtam toplandı hiçbiri döllenecek kalitede değilmiş iptal oldu tedavi
Ben de çok memnun oldum canım. Birbirimize umut olmak dileğiyle..Memnun oldum canım
Tekrar hoşgeldin aramıza
Ayycok uzuldum Allahim yarabbim hamile kalmak neden bukadar zorlasti arrtik sen yuzumuze bak ey guzel Allahim
Aynen öyle malesefAyycok uzuldum Allahim yarabbim hamile kalmak neden bukadar zorlasti arrtik sen yuzumuze bak ey guzel Allahim
Ben de çok memnun oldum canım. Birbirimize umut olmak dileğiyle..
Haklisin oyle oluyor malesef bende hapini iciyorum b12 d vitamini troit hapi astim bronsit icin hava insulin direnci icim glifor vajinaya fitil iltihap varmis daha hangi birini sayayim cnm.Bende B12 yaptırıyorum
Kanım düşük
Halsizlik uyku modu kış olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?