infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Merhaba canımm hoşbuldum :) seninle yazışmıştık kalitesiz yumurta gurubunda. Senin topiğini görünce bakayım dedim. Yenicez Allahın izniyle bu infertiliteyi inşallah..

Merhaba hosgeldin cnm eses hamsi kizartmaya gitti aksam yemege nasilsin

Merhaba canımm hoşbuldum :) seninle yazışmıştık kalitesiz yumurta gurubunda. Senin topiğini görünce bakayım dedim. Yenicez Allahın izniyle bu infertiliteyi inşallah..

Hoşgeldin canım
Hatırlamıyorum
Evet
Tüp bebeğe başladım ben
Sen ne aşamadasın

Yaparım 5 dk zaten
Bol salata tamam
:)))

Iyi bakalim oyle olsun bende cok halsizim elim hic bir ise gitmiyor is cok ama bende is yok pilim bitik malesef bende yufka aldim borek yaparim kocise kahvalti turu yesin arrik bugunluk

merhaba Rose91 iyim canım sen nasılsın? Pazartesi 10 yumurtam toplandı hiçbiri döllenecek kalitede değilmiş iptal oldu tedavi

Çok geçmiş olsun Canım
Bakalım bende transfer olacağım
Salı toplama oldu
Az önce kanamam oldu
Adet olabilir mi dedim
Doktorum olabilir dedi
Daha erken
Randevu alacağım

Iyi bakalim oyle olsun bende cok halsizim elim hic bir ise gitmiyor is cok ama bende is yok pilim bitik malesef bende yufka aldim borek yaparim kocise kahvalti turu yesin arrik bugunluk

Bende B12 yaptırıyorum
Kanım düşük
Halsizlik uyku modu kış olunca

Bende B12 yaptırıyorum
Kanım düşük
Halsizlik uyku modu kış olunca
Haklisin oyle oluyor malesef bende hapini iciyorum b12 d vitamini troit hapi astim bronsit icin hava insulin direnci icim glifor vajinaya fitil iltihap varmis daha hangi birini sayayim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…