Rica ederim. Yalnız tarihi yanlış yazmışım, 2015 gebelik tarihim. Mesajda nasıl değiştirebilirim?
Bende Regl oldumbat 1.Nisan
Bu arada ben 3.tüp bebek denemesine başladim ,bir ay dondurup öyle transfer yapılacak bu sefer.. Hadi hayırlısı dualarinizi bekliyorum
dualarımız kabul olsun inşallah, allah çok rahat ve iyi bir transfer, ardından da sağlıklı bir hamilelik ve bebiş versinBende Regl oldumbat 1.Nisan
Bu arada ben 3.tüp bebek denemesine başladim ,bir ay dondurup öyle transfer yapılacak bu sefer.. Hadi hayırlısı dualarinizi bekliyorum
Canımm haber vermek istedim hamıleyım 8 haftalık teyzesiRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
Canım çok sevindim gözün aydın tedavylemi yoksa kendiliğinden mi kaldinCanımm haber vermek istedim hamıleyım 8 haftalık teyzesi
Canımm haber vermek istedim hamıleyım 8 haftalık teyzesi
Canım çok sevindim gözün aydın tedavylemi yoksa kendiliğinden mi kaldin
Hayırlı olsun canım
Tedavi ile mi ?
Elamm çok sevindim
tup bebek cnm ılk tedavide hamıle kaldım cok sukur cok saolun kızlar allah razı olsun inşallah darısı sızeCanım çok sevindim gözün aydın tedavylemi yoksa kendiliğinden mi kaldin
tup bebek cnm ılk tedavide hamıle kaldım cok sukur cok saolun kızlar allah razı olsun inşallah darısı sıze
Maşallah canım benim benim ilk tüp tutmadi nisanda dondurulmus la tekrar deneyeceğim inşallah allah tamamina erdirsin darisi biz isteyen ve bekleyenlerin başınatup bebek cnm ılk tedavide hamıle kaldım cok sukur cok saolun kızlar allah razı olsun inşallah darısı sıze
Maşallah canım benim benim ilk tüp tutmadi nisanda dondurulmus la tekrar deneyeceğim inşallah allah tamamina erdirsin darisi biz isteyen ve bekleyenlerin başına
Heppp duamdasın esracım senın yerin bnde cok ayrı hep edecem cnm bnm Rabbım tez zamanda sizede yasatır bu dyguyuMaşallah ne mutlu canım
Rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah
Dualarını bekliyorumo
Elammmm
Amin canim nisanda dondurulmus la tekrar deneyeceğim inşallah sen naptin basladinmi tedavi yeDarısı başımıza inşallah semacım ❤
Dondurulmuşlarla tutunma sansı cok daha yuksek inşallah bu sefer tutunacak sana canım benım dualarım sızınleMaşallah canım benim benim ilk tüp tutmadi nisanda dondurulmus la tekrar deneyeceğim inşallah allah tamamina erdirsin darisi biz isteyen ve bekleyenlerin başına
Inşallah canım benim hakkımızda hayırlısıDondurulmuşlarla tutunma sansı cok daha yuksek inşallah bu sefer tutunacak sana canım benım dualarım sızınle
Ben adet oldum bu ay tarlusal ileAmin canim nisanda dondurulmus la tekrar deneyeceğim inşallah sen naptin basladinmi tedavi ye
Amin inşallah canım benim öpüyorumHeppp duamdasın esracım senın yerin bnde cok ayrı hep edecem cnm bnm Rabbım tez zamanda sizede yasatır bu dyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?