tılılılılılılılılılılılıı ahey aheyyyyyyyy gelsın bebısler sıssın gobusler:79::79::79::79::79::79::81::81::81::81::81::82::82::86::89::89::89::90::90:
tılılılılılılılılılılılıı ahey aheyyyyyyyy gelsın bebısler sıssın gobusler:79::79::79::79::79::79::81::81::81::81::81::82::82::86::89::89::89::90::90:
normalde 30gunde olurum ama bgun 33. gunum cnm 6gun once yaptım cıkmadı ama gecen ay 2. asılamamı yaptrmstım kımyasal oldu tutmadı bu ay sogn syu ve kecı boynuzu yaptım beklıyorumbendee çokk şükürr iyiyimmm cnmmm adetı geçen kızlarrr müjdee verselerdee sewinsekk diyee bekliyorumsenın geçmişmiydi tatlım günün ?
yok bebegm bu ay yaptırmadım gecen ay yaptrdım kımyasal oldubende iyim kur falan beklemedeyim halen.yanlis hatrlamiyosam aslamami yapdin canim.:44::44:
normalde 30gunde olurum ama bgun 33. gunum cnm 6gun once yaptım cıkmadı ama gecen ay 2. asılamamı yaptrmstım kımyasal oldu tutmadı bu ay sogn syu ve kecı boynuzu yaptım beklıyorum
hosgeldin tatlısımmm
bende direk anlatırım hemen rüya falann
normalde 30gunde olurum ama bgun 33. gunum cnm 6gun once yaptım cıkmadı ama gecen ay 2. asılamamı yaptrmstım kımyasal oldu tutmadı bu ay sogn syu ve kecı boynuzu yaptım beklıyorum
Yap canim yap canim yap ruyalar bazi seylerin haberciside olabilir bizim bilincaltimizda:) rabbim kisa surede bebislerimizi verir insallah
hoşbuldummm cnmm
bazı rüyalar farklı oluyor cnm onların anlatılmaması gerekır..diğer rüyaları anlatabılırsın
Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın bebegimmmmmmmmm
yok bebegm bu ay yaptırmadım gecen ay yaptrdım kımyasal oldu
amıın cnm gecen ay ryamda adet oldum ana kesın hamıleyım ddm kmyasal oldu:100:
hepiniz benim için birer ayetel kürsi okur musunuz?
ayy ben hamile olsam anonss ederim milleteeeeee
canım keciboynuzunu esin için mi yaptın nasıl yaptın söylermisin canım?
insallah canım kafama taktıgım için belkide öyle rüya gördüm
amıın cnm gecen ay ryamda adet oldum ana kesın hamıleyım ddm kmyasal oldu:100:
yeterkiii o günn gelsindee anonsss ett tatlıııııııııııımmmmmmmmmmm:119:
yok bebegm bu ay yaptırmadım gecen ay yaptrdım kımyasal oldu
sankı adet olmıcam gbı bı hıs var cnm blmyorumkı
hadii inşallahhh cnm..kendını nsl hıssedıyorsunn kadının ıcıne doğarmış hamile olduğu varmı hıc oyle hıssın vee belirtin..inşallah bebişin seninledirrr kuzuuuuummmmmmmm
bnde bndebebiş istiyorum
cnm bn de hc hamıle kalmadım adet gunu gttım kan verdım 5ın uzerı herzmn hamılelık demek bnmkıde 6.89 du ama aksamına adet oldum buna kımyasal denıyokuzumm benimmmmmm
kimyasal nasıl oluyo ben hic anlamıorum :26::26:
ben hicc hamile olmadımmmmmmm
sankı adet olmıcam gbı bı hıs var cnm blmyorumkı
bnde bnde
cnm bn de hc hamıle kalmadım adet gunu gttım kan verdım 5ın uzerı herzmn hamılelık demek bnmkıde 6.89 du ama aksamına adet oldum buna kımyasal denıyo
insalah bu ay olur canim.pes pese gelsin bebeklerimiz,rabim hepimizi su sor snaqdan kurtarsin.
insalah bu ay olur canim.pes pese gelsin bebeklerimiz,rabim hepimizi su sor snaqdan kurtarsin.