infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

tılılılılılılılılılılılıı ahey aheyyyyyyyy gelsın bebısler sıssın gobusler:79::79::79::79::79::79::81::81::81::81::81::82::82::86::89::89::89::90::90:

insalllahhhhh gelsin bebeklerrrrrrrrrrrrrr
:79::79::79::79::79::79::81::81::81::81::81::82::82::86::89::89::89::90::90:

bendee çokk şükürr iyiyimmm cnmmm adetı geçen kızlarrr müjdee verselerdee sewinsekk diyee bekliyorum senın geçmişmiydi tatlım günün ?
normalde 30gunde olurum ama bgun 33. gunum cnm 6gun once yaptım cıkmadı ama gecen ay 2. asılamamı yaptrmstım kımyasal oldu tutmadı bu ay sogn syu ve kecı boynuzu yaptım beklıyorum
bende iyim kur falan beklemedeyim halen.yanlis hatrlamiyosam aslamami yapdin canim.:44::44:
yok bebegm bu ay yaptırmadım gecen ay yaptrdım kımyasal oldu

Son düzenleme:
normalde 30gunde olurum ama bgun 33. gunum cnm 6gun once yaptım cıkmadı ama gecen ay 2. asılamamı yaptrmstım kımyasal oldu tutmadı bu ay sogn syu ve kecı boynuzu yaptım beklıyorum

Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın bebegimmmmmmmmm

canım keciboynuzunu esin için mi yaptın nasıl yaptın söylermisin canım?

Yap canim yap canim yap ruyalar bazi seylerin haberciside olabilir bizim bilincaltimizda:) rabbim kisa surede bebislerimizi verir insallah

insallah canım kafama taktıgım için belkide öyle rüya gördüm

hadii inşallahhh cnm..kendını nsl hıssedıyorsunn kadının ıcıne doğarmış hamile olduğu varmı hıc oyle hıssın vee belirtin..inşallah bebişin seninledirrr kuzuuuuummmmmmmm

canım keciboynuzunu esin için mi yaptın nasıl yaptın söylermisin canım?

insallah canım kafama taktıgım için belkide öyle rüya gördüm

evet cnm esım ıcın yaptım ıbrahm saracoglu tarıfı 2.5 bardak kaynamıs suyun ıcıne 6 7 kecı boynuzunu kırıp kırıp atıyosun 3dk ka kaynatyosun altını kapatıp 20dkka dınlendryosun sonra ıcınden kecı bynuzlarını cope atyosun yarısını aksam soguk yatacagı zmn yarısınıda sabah ıcryosun 1 hafta byunca sabah aksam snra sadece aksamları ıcryosun ama soguk olcak cnm

insalah bu ay olur canim.pes pese gelsin bebeklerimiz,rabim hepimizi su sor snaqdan kurtarsin.

hadii inşallahhh cnm..kendını nsl hıssedıyorsunn kadının ıcıne doğarmış hamile olduğu varmı hıc oyle hıssın vee belirtin..inşallah bebişin seninledirrr kuzuuuuummmmmmmm
sankı adet olmıcam gbı bı hıs var cnm blmyorumkı
bebiş istiyorum
bnde bnde
kuzumm benimmmmmm
kimyasal nasıl oluyo ben hic anlamıorum :26::26:
ben hicc hamile olmadımmmmmmm
cnm bn de hc hamıle kalmadım adet gunu gttım kan verdım 5ın uzerı herzmn hamılelık demek bnmkıde 6.89 du ama aksamına adet oldum buna kımyasal denıyo

insalah bu ay olur canim.pes pese gelsin bebeklerimiz,rabim hepimizi su sor snaqdan kurtarsin.

insallahh pespese hamis kalalım hergün birimiz hamis olalımmmmmmm

inş rabbım bzm kucagmızıda bos brakmasın bzm yuzumuzude guldursun omrum hayatım byunca boyle bı snava grmemstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…