infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hayırklısı canm..ewet ameliyat olalı bizim de 6 ay olamk üzere..değerler hala düşük takviye vitamin kullnıyoruzz

insallah düzelir delinefsimm

Beeeeeeeennn hamiiileyimmmmmm inanamıyorum suanda kizlar aptallastim..3haftalikmis dua edin benin icin çünkü ben sizlere duami hep edicem

Cnmmmmmmmmmm inanamiyorum bak bide bana teselli vereceksin diyordun hiiiiçç gerek kalmadı...gözün aydın canımmmm benimmmmmm darısı bize insallahhhhhhhh dua et cnmm şimdi nasılsın esin ne yapti çığlik atmadin mi :46

sultan hosgeldin sekerim henüz kesin olmamakla beraber
isyan ve kimdi ya hamiss

inşallah canım darısı bizlere olsun kızlar bende bugun tatile çıkıyorum görüşebilirmiyiz bilmiyorum gelince görüşürüz artık ben gelene kadar çogalsın hamişler inşallah

inşallah canım darısı bizlere olsun kızlar bende bugun tatile çıkıyorum görüşebilirmiyiz bilmiyorum gelince görüşürüz artık ben gelene kadar çogalsın hamişler inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ooohhh keyfini cıkar tatlımmm

sevva7 askım nerelerdesin kac gündür yoksun ya özledimmmmmmmm
:44::44::44::44:

seva7 ; tatlım neden yazmıosun ?? :44::44::44:

sevva7 askım nerelerdesin kac gündür yoksun ya özledimmmmmmmm

:13::13::13::13:

gunaydin canim nasilsin

iyiyim sen nerelerdesinn tatlımmmmmmmmm özledimmmmmmmmmmmmm

:44::44::44::44::44::44::44:

canim benim yoldaydim ben simdi anemlerdeyim ordan yaziyorum zaten.

Ancak ruyalarda olur kuzum o olsa coktan cikardi 16 gun gecti hala regl olmadim

Rabbim olmayacak şeyin hayalini ettirmezz
Hepiiimiz hamişş olacağızzz inanıyorummmm

brownim nasıl sevindm cnm anlatamam ya RABBİM sağ salim bebişine kavuştursun bizlere de çok dua et cnm bide baştan sona hıkayenı hangi aşamalardan geçtığını anlatır mısın cnm bızlere de umut olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…