genelde beylerin işi tek bir test olduğu için hemen yapılabiliyor. aynı gün yapılamasa bile o hafta içinde yapılabilir. siz de önce muayene olursunuz, smear testi yapılır. sonra adetinizin 2. veya 3. günü gelmeniz söylenir. gidersiniz yeniden muayene olursunuz, hormon testi bu günlerde yapılıyor, kan örneği alınıp yumurtalık rezervinize bakılır. rahim filmi de isteniyor ama rahim filmi randevusunu yaklaşık 10 aya kadar sonraya vermişlerdi. bu aşamaya kadar devam etmiştim. test sonuçları kötü çıkınca tekrar tahlil istediler. bir dahaki aya da gebe kalınca tekrar edememiştim. sonrasında maalesef kalbi durdu düşük yaptım, rahim filmi zamanına kadar gitmemiştim. gittiğimde de film çekimi acılı bir işlem olduğu için (acı hissetmeyenler de var) ve doktorum da rezil biri olduğu için travma yarattı bir daha gitmedim. devamında ne olduğunu bilmiyorum. sanırım önce aşılama yapılması zorunlu, sonrasında tutmazsa tüp bebek tedavisi uyguluyorlar. sgk karşılaması için de şartları karşılıyor olmanız gerekiyor. zaten gittiğiniz gün bu konuda bilgilendiriliyorsunuz. bir kağıt veriliyor süreç ve şartları içeren, sonra siz bir dosya yapıyorsunuz onunla beraber tüm süreç içindeki raporları sonuçları. geçmiş olsun umarım tez zamanda kucağınız dolar