- 5 Ağustos 2023
- 148
- 48
- 18
- 28
merhaba kızlar 7 kez hamile kaldım biri dış gebelik diğerleri erken dönem düşük ile sonuçlandı. btahcg 1500-3000 civarındayken düşük yaşıyorum bazıları kimyasal diyor, bazıları ise düşük. aklınıza gelebilecek her testi yaptırdım.hsg, genetik, pıhtılaşma, ramotolijide derin testler (anca, nükleer..) vitaminler hormonlar hepsi çok iyi. adetim düzenli, kist yok. eşim de başlangıç seviye varikosel var fakat onda da geri kan akışı gözlenmedi hamile kalmam da kolay elhamdülillah şöyle söyleyim bu ay karar verelim ayın sonunda pozitifi görüyorum. görmemle düşmesi malum.. eşim sperm testi verdi ama aşırı stres yaptı doktor test sonuçları doğru değil tekrarlanması gerek dedi eşim de tekrarlamak istemedi. doktor da zaten bu kadar kolay hamile kalıyorsan onda da bir şey çıkacağını düşünmüyorum sperm hasarlı olsa hamile kalman zorlaşırdı dedi bize vitamin takviyeleri önerdi. peki sizce ne yapayım nasıl bir yol izleyim? nerelere gideyim? o kadar doktora gittim ki artık takatim kalmadı. yardımcı olur musunuz?