Gebeliğe Hazırlık İnfertilite (kısırlık) polikliniği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suhedaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
204
118
53
32
Kızlar merhaba, ben iki yıllık evliyim bir yıldır bebek için uğraşıyoruz olmuyor sadece 1 kere dış gebelik oldu. Bende hormanlarla ilgili bir sorun yok. Eşimin sperm testinde morfoloji %2 çıktı doktor ilaç verdi onu kullanıyor ama çok büyük bir sorun değil dedi doktor. Neyse sonuç yine bebek yok. Ben artık maddu olarak da özel hastanelerden yoruldum o yüzden marmara eğitim araştırma hastanesindeki infertilite polikliniğine randevu aldım. Acaba oraya rastgele gidilebiliyor mu yoksa doktorun yönlendirmesi mi gerekiyordu. Gidip niye geldin demelerini istemiyorum. Aranızda oraya giden oldu mu. Bilgi verirseniz sevinirim.

bu problem için doktora gitmeyi düşünüyorum. .... bu konuda gayet iyi olduğunu söylediler bileniniz varmı gitmelimiyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben 3 aylik evliyim pcos icin gittim dokror bana infetiliteye gitmem gerektigini söyledi hemen gebelik isyiyosam ama ben 1 seneyi gecmeden tedavi etmezler diye biliyorumne yapmam gerek

Merhaba ben 3 aylik evliyim pcos icin gittim dokror bana infetiliteye gitmem gerektigini söyledi hemen gebelik isyiyosam ama ben 1 seneyi gecmeden tedavi etmezler diye biliyorumne yapmam gerek
Nereden biliyorsunuz? Hormon tahlilleriniz ve eşinize spermiyogram bakıldı mı?

Hayır pcos oldugumu soyledi sadece dkh icmem gerektigini ama hemen hamile kalmak istiyosam kullanmamam gerektigini soyledi .ve infertilite bolumu var oraya gidebilirsin dedi hemen hamile kalmak istiyosan dedi

Back